Adya Green Pharma Caffelax 20 cpr

Caffelax 20 cpr
21,73 lei

Nu este in stoc

Descriere Caffelax 20 cpr de la Adya Green Pharma

Caffelax 20 comprimate filmate, Adya Green Pharma

Caffelax este un produs din categoria suplimentelor alimentare sub formă de comprimate filmate, conținând extracte de Senna și Crușin. Substantele bioactive din extracte au acțiune laxativă, asigurând, în același timp, un confort digestiv optim.

Avertizari/ precautii

  • Produsul conține lactoză!
  • Produsul este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranță la lactoză sau cu alergii la oricare dintre ingrediente, persoanelor cu obstrucții intestinale, ulcer sau boli inflamatorii intestinale.
  • A nu se utiliza mai mult de 7 zile consecutiv fără sfatul medicului (există riscul creării deprinderii obișnuinței).
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Dacă suferiți de afecțiuni cronice sau urmați un tratament medicamentos de lungă durată, cereți sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizării suplimentului alimentar.
  • A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
  • A se utiliza de preferință înainte de sfârsitul perioadei înscrise pe ambalaj.

Ingrediente

Extract uscat din fructe de Senna(Cassia angustifolia) standardizat la minim 20% senozide, extract uscat 4:1 din scoarță de Crușin(Rhamnus frangula), agent de îngroșare: maltitol.

agenți de încărcare: lactoză monohidrat, tabletoză, carboximetilceluloză de sodiu reticulată; stabilizatori: amidon de porumb, polivinilpolipirolidona; agenți anti aglomeranți: talc, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu; agent de glazurare brun:hidroxipropilmetilceluloza, polidextroză, oxid negru de fier, oxid rosu de fier, talc, oxid galben de fier, maltodextrină, trigliceride cu catenă medie; aromatizanți:cafea instant.

Mod de administrare

1 comprimat filmat seara, înainte de culcare, cu o cantitate suficientă de apă.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adya Green Pharma: Adya Green Pharma, brand de produse farmaceutice de inalta calitate pentru variate afectiuni dermatologice, raceala si gripa, diuretice si laxative sub forma de siropuri, comprimate, solutii externe, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite