Dietmed-Naturmil Vitamineral A-Z Total 30 cps

Vitamineral A-Z Total 30 cps
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Comprimate, tablete

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Vitamineral A-Z Total 30 cps de la Dietmed-Naturmil

Vitamineral A - Z Total de la Dietmed Naturmil

Directie de recomandare:

Echilibrul energogen normal, mentinerea imunitatii optime, asigurarea unui aport optim de nutrienti, oase sanatoase, mentinerea vederii optime.

Complexul contine majoritatea nutrientilor necesari unui stil de viata sanatos.

Scurta descriere produs:

Formula completa, ce asigura o paleta larga de nutrienti in concentratii semnificative.

Acizii grasi Omega 3, din care cei mai cunoscuti sunt EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoix) si ALA (acid alfa-linoleic), fac parte din structura membranelor celulare, implicit din cea a celulelor cerebrale, fiind esentiale pentru mentinerea bunei functionari a sistemului nervos central. DHA se considera a fi cea mai abundenta grasime din structura cerebrala.

Acizii grasi Omega 3 continuti in uleiul de cod au rolul de a reduce inflamatia in afectiunile cronice, iar continutul de vitamina A si vitamina D regasit in mod normal in compozitia acestuia, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi. Aceasta actiune sinergica duce la inhibarea actiunii moleculeor cu rol pro-inflamator (TNF-α, IL-1, IL-6), dar si la diminuarea stresului oxidativ la care sunt supuse tesuturile in timpul fenomenelor inflamatorii de lunga durata.

Asocierea de acizi grasi Omega 3 si vitamina A protejeaza sanatatea ochilor, in special prin preventia afectiunilor inflamatorii ale globului ocular. Studiile arata rezultate promitatoare in preventia si ameliorarea glaucomului, dar si a afectiunilor degenerative ce pot aparea la nivelul nervului optic.

Sistemul cardio-vascular beneficiaza de efectele suplimentarii cu ulei din ficat de Cod atat prin efectul de normalizare a nivelului de colesterol seric total, cu echilibrarea raportului LDL/HDL, prin cresterea nivelului de HDL si reducerea LDL, dar si prin efect antioxidant exercitat de continutul natural de vitamina A si E, ce reduc fenomenul de oxidare si depunere a placii de aterom la interiorul vasulor de sange.

In cazul persoanelor cardiace sau predispuse la afectiuni cardio-vasculare, administrarea de DHA imbunatateste activitatea cardiaca prin efect antioxidant, antiiflamator si hipocolestorelimant, reducand riscul de deces cauzat de o afectiune cardiaca cu pana la 30%.

Asocierea de acizi grasi Omega 3 si vitamina D a manifestat efecte benefice asupra echilibrului emotional, reducand senzatia de depresie si anxietate si avand efect benefic general asupra tonusului si starii emotionale.

Luteina este un antioxidant carotenoid (inrudit cu Vitamina A si betacarotenul), regasibila in mare proportie la nivelul maculei si retinei (una dintre cele 2 mai abundente substante din aceasta zona). Studiile indica o importanta majora in emntinerea acuitatii vizuale si in protectia tesutului ocular de efectele radiatiei UV.

Este administrata frecvent pentru a preveni afectiuni precum cataracta sau degenerescenta maculara asociata varstei.

Asocierea de luteina, Vitamina A si acizi grasi Omega 3 sustin sanatatea ochilor si mentinerea vederii optime.

Asocierea de Vitamina C, Vitamina D si Zinc contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar si la functionarea optima a acestuia.

Manganul, Vitamina D si Vitamina K sustin absorbtia normala a calciului din alimentatie si contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si la mineralizarea normala a acostora. Asocierea acestora cu Vitamina C, estentiala in sinteza de colagen, contribuie la mentinerea elasticitatii tesutului osos si previne friabilitatea si ruperea facila a acestora.

Complexul de vitamin B contribuie la mentinerea echilibrului energetic normal si a diviziune celulare normale.

Asocierea de vitamine liposolubile precum Vitamina A, Vitamina E, dar si seleniu asigura un status oxidativ optim si la mentinerea sanatatii ochilor, celulei hepatice si a pielii.

Seleniul, Vitamina C si zincul sustin aspectul radiant la pielii si protejeaza pielea, parul si unghiile impotriva factorilor agresori, in timp ce Vitamina D ofera suport impotriva afectiunilor inflamatorii ale pielii, precum psoriazisul.

Asocierea de fier cu Vitamina B12 si Acid folic contribuie la sinteza normala de hemoglobina, prevenind anemia si sustinand oxigenarea normala a tesuturilor.

Iodul regleaza functia tiroidei si asigura o sinteaza normala de hormoni tiroidieni.

Produsul ofera o palta larga de nutrienti, adresati starii generale de bine si intretinerii functiilor sanatoase ale organismului.

Mod de administrare:

1 capsula/zi, preferabil inainte de micul dejun.

Contraindicatii:

In cazul persoanelor hipersensibile, produsul poate cauza usoare tulburari digestive. Nu se recomanda administrarea in cazul persoanelor cu alergie la preparate din peste.

Interactiuni cu medicamente:

Nu se recomanda asocierea produsului cu anticoagulante orale, cu ciclosporine, cu antiinflamatoare nesteroidiene sau medicatie orala antididabetica.

Avantaje fata de concurenta:

Formula completa, ce asigura o paleta larga de nutrienti in concentratii semnificative, pastrand totusi o administrare facila (1 capsula pe zi). Creste nivelul de energie si sustine tonusul general.

Asociere:

Cu Flu 112 si Mucus 112, in episoadele acute de boala, pentru a reduce timpul de convalescenta. Se recomanda asocierea cu L-Carnitine slim si Coenzima Q10, pentru a creste rezistenta la efort si a sustine masa musculara sanatoasa in cazul persoanelor pasionate de sport. Se recomanda asocierea cu Coral Calciu, pentru mentinerea masei osoase sanatoase. Se poate integra in majoritatea recomandarilor se se adreseaza efortului intelectual intens, tulburarilor de somn, pentru a imbunati nivelul de energie dimineata si a compensa lipsa somnului, impreuna cu formulele adresate digestiei si absorbtiei deficitare, pentru a preintampina carentele alimentare corelate cu aceste afectiuni.

Producator:

Dietmed

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite