Medica Arthro Mer, 60cps - Pro Natura

Arthro Mer, 60cps - Pro Natura

Disponibil la comanda online

SKU 17889
52,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Arthro Mer, 60cps - Pro Natura de la Medica

Arthro Mer, 60cps - Pro Natura

Reduce disconfortul reumatismului cronic si degenerativ;

Extractul proteic de peste marin marunt din Marea Neagra (PMM – Engraulis encrasicholus, Sprattus sprattus, Clupeonella delicatula) este o sursa importanta de glicozaminoglicani, substante ce reprezinta „caramizile” tesutului cartilaginos;

Proteinele sunt absorbite in organism sub forma de aminocizi si peptide ce actioneaza ca si reglatori ai hialuronidazei (cresc activitatea acesteia in cazul proceselor de distrugere a cartilajelor si o inhiba in cazul existentei proceselor inflamatorii in organism). Astfel produsul favorizeaza refacerea articulatiilor si contribuie la imbunatatirea mobilitatii. In plus pune la dispozitia organismului o paleta larga de minerale importante pentru buna functionare a organismului si pentru refacerea sistemului osteoarticular.

Ingrediente: 

  • Extract de Peste Marin marunt 0.250g/cps. 

    Mod de utilizare:

  •  1cps x 3/zi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 4-5 luni.

Mod de prezentare

  • Flacon cu 60 capsule
  •  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite