Medica Butirat 3xBiotics 40cps

Butirat 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 23039
63,18 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Memorie (stimulare) Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Butirat 3xBiotics 40cps de la Medica

Ingredientele produsului:

Acidul gaba aminobutiric ajuta la mentinerea memoriei, perceptiei asupra mediului, in special la varstnici, stimuleaza concentrarea mentala; stimuleaza capacitatile fizice si mentale;

Polenul continte substante vitalizante, sustine vigoarea si atentia.

Butirat 3xBiotics - Ingrediente/capsulă: ~acid gama aminobutiric (GABA) – 308 mg, ~polen poliflor fermentat – 100 mg, ~calciu coral, cu 98,5 %25 carbonat de calciu – 10 mg, dioxid de siliciu (SiO2) – 2 mg.

Mod de utilizare: cate 1 cps de 2 ori pe zi, inainte de masa cu un pahar de apa plata.

Acidul gama aminobutiric  (GABA) este cel mai important neuromediator inhibitor central datorita rolului pe care il are in reducerea excitabilitatii neuronale. GABA exercita o „incetinire” a tonusului neuronal hiperstimulat in prezenta stresului (modificari comportamentale, iritabilitate, stari de agitatie, insomnii, convulsii) avand efect sedativ, tranchilizant asupra SNC. La varstnici este esential pentru ca ajuta la mentinerea memoriei si a perceptiei asupra mediului si stimuleaza concentrarea mentala.

Polen poliflor fermentat cu un consortiu SCOBY are rol de pre/pro si postbiotic. Conexiunea tractului intestinal cu creierul („gut-brain axis”, in care butiratii au un rol esential) este realizata printr-un mecanism denumit „revolutie psihobiotica”. Polenul contine principii cu rol vitalizant, sustine vigoarea si atentia.

Calciul coral reprezinta un complex, o sursa naturala de minerale si oligoelemente fiind util in restabilirea echilibrului mineral. Prezenta magneziului este importanta pentru efectul sau benefic asupra sistemului nervos.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite