VITA CARE Contour, 30 capsule, Vitacare

Contour, 30 capsule, Vitacare
111,49 lei

Nu este in stoc

Descriere Contour, 30 capsule, Vitacare de la VITA CARE

Contour, 30cps - VitaCare 

Proprietăți:

  • Reglează secreția estrogenilor și progesteronilor. Poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari. Poate preîntîmpina apariția vergeturilor în procesul de modificare a formei bustului.

Acțiune:

  • Produsul contour reprezintă alternativa nechirurgicală de accentuare a formei și fermitații sânilor. Contour poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari și poate preîntîmpina apariția vergeturilor în procesul de modificare a formei bustului.

Indicații:

Produsul contour stimulează dezvoltarea în mod natural a glandelor mamare și reglează secreția estrogenilor și progesteronilor datorită asocierii unice a unor plante medicinale recunoscute pentru efectele lor benefice. Scînduf (trigonella foenum-graecum) – semințele acestei plante sunt bogate în principii active alcaloizi, saponozide flavonoizi, a căror acțiune se referă la reducerea nivelului colesterolului și trigliceridelor prin intensificarea utilizării lor pentru sinteza hormonilor sterolici. Semințele de palmier pitic (serenoa repens) conțin triacil gliceride și alcooli alifatici și este recomandat ca antiinflamator în afecțiunile genitale și pentru prevenirea atrofierii glandelor mamare. Chimen dulce sau fenicul (foeniculum vulgare) ale cărui fructe conțin în special uleiuri volatile fiind recomandate în cazuri de insuficiență hormonală, în cazul femeilor.

Damiană (turnera diffusa) este o plantă originară din india, mexic, america centrală, din ale cărei frunze se extrage damianina - principiu activ cu efect tonic nervos și puternic afrodisiac. Damiana este un veritabil modulator în menținerea nivelurilor hormonale normale. L-tirozina este un amino-acid natural important pentru buna funcționare a glandei pituitare și glandei tiroide realizând astfel controlul sistemului endocrin. Rădăcina de dioscorea villosa (ignam) este o excelentă sursă de b-caroten și diosgenin- responsabili pentru dezvoltarea optimă a sânilor. Fucus vesiculosus (alga marină brună) este o excelentă sursă de minerale extrasă din adâncurile marii, bogată în iod fiind recomandată pentru buna funcționare a glandei tiroide.

Rădăcină de angelică (angelica sinensis) este bogată în uleiuri volatile și angelicina fiind recomandată în tratamentul simptomelor apărute la menopauză. Talpa-găstei (leonurus cardiaca) ale cărei semințe conțin heterozide cardiotonice și vitamina a și e asigură elasticitatea țesutului glandular și a pielii. Schinelul(cnicus benedictus) este un agent hormonal echilibrant pentru femei. Este un bun antibiotic și antiviral. Conține săruri de calciu, magneziu și potasiu. Acționează ca dezinfectant și antiseptic puternic. Tonifică și mobilizează. Produsul contour asigură organismului acele elemente necesare unei bune funcționari și în special ajută la creșterea și remodelarea sânilor în mod natural, proces sigur și controlabil.

Ingrediente Contour

  • Pulbere din rădăcină de angelică (angelica sinensis)  33.34 mg. Pulbere din rădăcină de schinel (cnicus benedictus) 100,00 mg. Pulbere din rădăcină de ignam (dioscorea villosa)  .133.34 mg. Pulbere din fructe de fenicul (foeniculum vulgare)  133.34 mg. Pulbere de algă marină brună (fucus vesiculosus/kelp)  .60,00 mg. Pulbere de talpa-gaștei (leonurus cardiaca)  32,00 mg. Pulbere din semințe de palmier pitic (serenoa repens)  233.34 mg. Pulbere din semințe de schinduf (trigonella foenum-graecum)  146.66 mg. Pulbere din frunze de damiană (turnera diffusa)  33.34 mg. L-tirozina  86.68 mg. Excipienți : magneziu stearat, celuloza microcristalină.

Mod de administrare Contour

  • 1 - 2 capsule /zi, în timpul mesei.

Precauții:

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se administrează copiilor mici. Produsul contour poate interacționa cu anticoncepționalele. A nu se administra de către persoanele cu risc crescut de noduli mamari, celor cu afecțiuni ale inimii sau boli tiroidiene, persoanelor care suferă de diabet sau celor care urmează o terapie cu un inhibitor mao. Este interzisă administrarea de către femeile gravide sau cele care alăptează. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

Mod de prezentare Contour

  • Flacon cu 30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite