Vitaking Luteina 20 mg - 30 capsule moi

Luteina 20 mg - 30 capsule moi

Disponibil la comanda online

SKU 16521
29,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Ingrijire ochi Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Luteina 20 mg - 30 capsule moi de la Vitaking

Acest produs din oferta Vitaking este deosebit de eficient, fiecare capsula continand 20 mg de luteina extrasa din galbenele si 1 mg de zeaxantina.

Continutul unei capsule:

LUTEINA 20 MG
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 10639/2016
Ingredient activ Cantitate
Luteina 20 mg
Zeaxanthina 1 mg
Ingrediente: capsula: gelatina, glicerol, apa purificata; agent de incarcare: ulei de porumb; premix de Luteina (luteina si zeaxantina din flori de Galbenele/Calendula officinalis, in baza de ulei de floarea soarelui); agent de intarire: ceara galbena de albine; emulsifiant: lecitina din soia;
Mod de utilizare: o capsula pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Contraindicat persoanelor alergice la soia.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite