Vitaking Vitamina C 1000 mg cu absorbtie lenta - 60 comprimate

Vitamina C 1000 mg cu absorbtie lenta - 60 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 16528
46,85 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C 1000 mg cu absorbtie lenta - 60 comprimate de la Vitaking

Vitamina C este una dintre vitaminele cele mai frecvent administrate, care are o multitudine de funcții în corpul nostru, deci este întotdeauna necesară, indiferent de vârstă, sex și anotimp. Deoarece este o vitamină hidrosolubilă, este importantă suplimentarea ei regulată.

Vitamina C 1000 cu absorbție lentă este un preparat cu eliberare prelungită, care asigură un aport continuu și adecvat de vitamina C. De asemenea, conține măceșe, cea mai bună sursă naturală de vitamina C. Conține 1000 mg de ingredient activ per tabletă, care este un supliment zilnic ideal la orice vârstă.

VITAMINA C 1000 MG CU MACESE                                     COMPRIMATE CU ELIBERARE PRELUNGITA
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS AA8436/2015
Ingredient activ Cantitate %VNR
Vitamina C (Acid ascorbic)        1000mg 1250
Fructe de maces (Rosa canina) 30mg *****
Ingrediente: acid ascorbic/Vitamina C, agenti de incarcare: fosfat dicalcic, croscarmeloza de sodiu si hidroxipropilmetilceluloza, pulbere din fructe de Maces (Rosa canina), agenti antiaglomeranti: acid stearic si stearat de magneziu.
Mod de utilizare: 1 comprimat/zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva.  Vitamina C in exces poate avea efect laxativ.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite