ZENYTH PHARMACEUTICALS Acid Alpha Lipoic, Zenyth, 60 cps

Acid Alpha Lipoic, Zenyth, 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 18871
71,44 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Comprimate, tablete Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acid Alpha Lipoic, Zenyth, 60 cps de la ZENYTH PHARMACEUTICALS

Acid Alpha Lipoic, Zenyth, 60 cps

Supliment alimentar, recomandat ca antioxidant metabolic cu rol în menținerea funcționării optime a sistemului nervos, a activităţii cerebrale şi a sistemului cardiovascular.

Acidul alfa lipoic (acid tioctic) este o substanță care se găsește în mod natural în organism, fiind implicată în metabolismul energetic al proteinelor, carbohidraţilor şi grăsimilor, având o puternică acțiune antioxidantă. Acidul alfa lipoic ajută la protejarea celulelor și țesuturilor organismului de atacul radicalilor liberi, la îmbunătățirea funcției endoteliale și a fluxului sangvin la nivel cerebral, cardiac și periferic. Acidul alfa lipoic contribuie la menținerea greutății corporale normale, normalizează nivelul utilizării oxigenului în mușchi și menține un tonus general ridicat. Are rol esențial în procesele biochimice de producere a energiei în mitocondrii, crescând producția de ATP (adenozin trifosfat).

Ingrediente
Făină de orez (agent de încărcare natural); acid alfa lipoic (acid tioctic) 250 mg; capsule din gelatină.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare
Cură de întreținere: 1 capsulă pe zi, de preferință în timpul mesei. Cură intensivă: 2 capsule pe zi sau conform recomandării medicului. Spre deosebire de alți antioxidanți, care sunt solubili doar în apă (cum ar fi vitamina C) sau doar în grăsimi (cum ar fi vitamina E), acidul alfa lipoic este solubil atât în apă, cât și în grăsimi, proprietate care-i determină creșterea capacității antioxidante.

Precauții și contraindicații: Se recomandă consultul medicului în cazul asocierii cu medicația hipoglicemiantă (inclusiv insulină) sau chimioterapia. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care iau antidepresive sau care suferă de afecţiuni hepatice sau fenilcetonurie.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consumă!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consumă de preferință înainte de dată de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la dată fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Alpha Lipoic Acid este un supliment alimentar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite