Abo Pharma Gel cu Magneziu 200 ml

Gel cu Magneziu 200 ml
33,49 lei

Nu este in stoc

Descriere Gel cu Magneziu 200 ml de la Abo Pharma

Gel cu Magneziu, Abo Pharma, 200 ml

Gel cu Magneziu - compensează deficiența magneziului din organism. Gelul cu magneziu este o formă purificată și concentrată suplimentar a clorurii de magneziu. Acesta este recomandat, în mod special, pentru aplicarea locală și terapia transdermală cu magneziu, cât si pentru tratamentul cu ultrasunete și fizioterapie. Spre deosebire de uleiul de magneziu, gelul se absoarbe mai rapid și de aceea este mult mai practic de folosit.

Când să utilizăm gelul cu magneziu?

  • gelul cu magneziu este un mijloc eficace de creștere a nivelelor de magneziu din organism.
  • utilizarea sistematică a gelului cu magneziu contribuie la atenuarea durerilor nevralgice și înlesnește mișcarea în zona blocată.
  • gelul cu magneziu contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în zona în care a fost administrat și ajută la eliberarea toxinelor din acea zonă.
  • ajută la relaxarea mușchilor, contribuie la energizarea zonei afectate și susține procesele vitale ale organismului.
  • acționează prin reducerea edemelor și relaxarea tendoanelor rigide.
  • contribuie la reducerea senzației de moleșeală si oboseală, la sinteza normală a proteinelor și participă la procesul de diviziune celulară.

Gel cu Magneziu 200 ml -  producator Abo Pharma se recomanda pentru Dureri dorso-lombare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Se aplică pe piele și se masează usor pentru uniformizare. Pentru un efect maxim, se recomandă păstrarea pe piele între 15 și 17 minute.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Abo Pharma: Abo Pharma este un producator german de suplimente nutritive, vitamine si minerale, geluri pentru masaj si produse pentru copii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social