Acorelle Balsam dintisori bebelusi cu concentrat de apa termala 30ml

Balsam dintisori bebelusi cu concentrat de apa termala 30ml

Disponibil la comanda online

SKU 18431
39,82 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam dintisori bebelusi cu concentrat de apa termala 30ml de la Acorelle

Balsam dintisori bebelusi cu concentrat de apa termala 30ml , Acorelle

Caracteristici: produs bio, hipoalergenic, fara alcool

Descriere produs: primul Balsam bio pentru dintisorii bebelusului Acorelle, bogat in apa primara termala si extracte calmante de musetel si nalba, pentru remediu natural pentru calmarea durerii si a inflamatiilor legate cauzate de primii dintisori ce apar la bebelusi.

Formula noua 2019 Apa primara provenita din din izvoarele termale sarate din Salies-de-Béarn bogata in oligoelemente si minerale, cu virtutile sale naturale, calmeaza intr-un mod sanatos neplacerile datorate cresterii dintilor bebelusului. COSMOS ORGANIC certificat de ECOCERT Greenlife conform standardului COSMOS disponibil pe http://COSMOS.ecocert.com 98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala 27% din totalul ingredientelor sunt de origine Biologica Produsele ecologice Acorelle pentru bebelusi sunt hipoalergenice, testate dermatologic si bogate in apa termala pentru o piele fara iritatii.

Fara Parabeni si fenoxietanoli, fara alcool, sunt complet sigure pentru copilul dumneavoastra O SELECTIE DE INGREDIENTE NATURALE CALMATE Balsamul pentru primii dintisori Acorelle este special creat pentru a calma disconfortul asociat flarei dentare si alinarea gingiilor dureroase. Formula sa hipoalergenica bogata in activi naturali calmanti protejeaza gingiile si calmeaza inflamatiile din gura bebelusului, avand

ingrediente active naturale:

Musetel Bio: bogat in flavonoide, recunoscut pentru actiunea sa natural calmanta, si anti inflamatoare • Nalba Bio: calmeaza iritatiile si combate inflamatiile din gura

Glicerina vegetala: hidrateaza si inmoaie gingiile Certificat organic Cosmos Organic, testat sub control odontologic, pentru un plus de siguranta a bebelusului STAR INGREDIENT: LES EAUX MÃRES(Apa primara) de SALIES-DE-BÃARN Eficacitatea Balsamului pentru dintisori este intarita de ingredientul nostru principal, Apele primare din Salies-de-Béarn. Intotdeauna in fruntea formulelor de inovare, Acorelle a lansat prima linie de produse bio pentru bebelusi bazate pe apa extrasa din izvoarele termale sarate din Salies-de-Barn!

 Un balsam gourmand cu aplicare facila Pentru mai multa placere, am inclus un extras din Stevia Lot-et-Garonne. In mod natural dulce, aduce un gust foarte apreciat de copii. Formulat fara alcool, acest balsam organic gingival se distinge prin textura sa gelifiat usoara si placuta. Conteaza pe el pentru a da cu siguranta zambetul copilului tau.

Descoperiti Apa curatare bebelusi cu concentrat de apa termala - noua formula 2019 si gelul de curatare bebelusi cu concentrat de apa termala, in format economic de 500ml Produs in Franta Utilizare: puneti o cantitate mica de balsam pe un deget curat si masati delicat gingiile bebelusului, ori de cate ori este necesar.

INDICATII: acesta nu este un medicament, nu ingerati. Nu se aplica pe pielea afectata si/sau iritata. Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura. 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite