Acorelle Gel racoritor calmant după plaja 200ml

Gel racoritor calmant după plaja 200ml

Disponibil la comanda online

SKU 18419
105,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel racoritor calmant după plaja 200ml de la Acorelle

UN TRATAMENT UNIVERSAL HIDRATANT SI ANTIOXIDANT
Dupa o zi la soare, este esential sa oferi pielii tale ingrijirea organica potrivita pentru a o hrani, a o hidrata si a ajuta la prelungirea bronzului.
Gel racoritor calmant dupa plaja Acorelle calmeaza, hraneste si hidrateaza pielea dupa expunerea la soare si ofera o senzatie de confort si relaxare imediata. Ideal pentru toate tipurile de ten, pe fata si pe corp, poate fi folosit pe toata perioada verii ca o adevarata crema hidratanta zilnica. Pielea isi recapata supletea, senzatiile de etanseitate sunt reduse, in timp ce bronzul este de lunga durata.

Gel racoritor calmant dupa plaja Acorelle este formulat dintr-un ingredient activ antioxidant puternic, Api Oléo ActifTM, patentat si 100% de origine naturala, pe baza de extracte de polen si propolis, care ajuta la lupta impotriva deteriorarii celulelor pielii si a imbatranirii premature a pielii prin expunerea la soare. Formula sa este, de asemenea, imbogatita cu Glicerina organica, Aloe Vera organica si derivati de zahar pentru a promova hidratarea pielii. La aceste ingrediente se adauga Bisabolol, un ingredient activ puternic cu proprietati calmante si reparatoare.


O FORMULA DE IMPROSPATARE PENTRU UN MOMENT INTENS DE BUNASTARE
Formula sa de gel lichid este imbogatita cu apa florala de menta. Reimprospateaza, catifeleaza si tonifica intens pielea fetei si a corpului dupa expunerea la soare. Ideal pentru hidratare dupa dus, se aplica intr-un masaj usor pe tot corpul si dezvaluie un parfum de vara insorit, senzual si fermecator, 100% de origine naturala, pentru o aplicare de placere. Pentru o senzatie intensa de prospetime puneti produsul la frigider cu 1 ora inainte de aplicare.

NOUL AMBALAJ ECO-RESPONSABIL

Gel racoritor calmant după plaja Acorelle se reinventeaza in 2022, cu un recipient mai generos (200ml), si mai presus de toate mult mai rezistent: sticla sa din aluminiu este practica, robusta, reutilizabila si reciclabila la infinit! Pompa sa se desurubează cu usurinta, in timp ce flaconul este usor de curatat: da o a doua viata produsului tau odata ce continutul este terminat.
1% din cifra de afaceri realizata la toate produsele de protectie si ingrijire Acorelle este donata Fundației Surfrider Europe, care lucreaza zilnic pentru conservarea oceanelor, recifelor de corali si a coastelor– un program mare de colectare voluntara a deseurilor.


Vrei să afli mai multe despre rutina ta de soare Acorelle?
Cu cateva saptamani inainte de prima expunere la soare, pentru a obtine un bronz rapid si de durata, foloseste Ulei bronzant bio protector inainte si dupa plaja 100ml ca tratament zilnic pe fata si corp. In timpul expunerii, daca pielea ta este alba, opteaza pentru produse solare cu indici mari de protectie: Spray de protectie solara organic SPF50 pe corp, Crema solara organica SPF50 pentru fata pe pielea sensibila a fetei si Spray bio protectie par 100ml pentru ca parul sa arate sanatos, toata vara. Gel racoritor calmant după plaja Acorelle cu aloe vera organic hraneste si hidrateaza intens pielea si o invaluie intr-un parfum senzorial de monoi.

Caracteristici produs:
– cu apa florala de menta salbatica
– nelipicios
– fara parfum, filtre chimice si fara zinc
– fara parabeni
– filtre naturale

99% din ingrediente sunt naturale
28% din ingrediente provin din ferme organice

Ingrediente active:
• antioxidant API OleoActive (AOA): Ulei hybrid din ulei de masline(Olea Europaea) si floarea-soarelui(Helianthus Annuus), extract de propolis, extract de polen; lupta puternic impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii
• Glicerina organica, Aloe Vera organica si derivati ai zaharului pentru a promova hidratarea pielii.
• Bisabolol, un puternic agent cu proprietati linistitoare si de restaurare a pielii
• apa florala de menta salbatica proprietati revigorante si tonifiante

Cantitate: 200ml
Descriere: gel dupa plaja, produs certificat bio, hranitor, calmant, ideal pentru toate tipurile de ten, utilizat pe fata si corp.  Textura sa fluidă patrunde rapid in piele si nu se lipeste.

Certificare ecologica: Cosmos organic certificat de Ecocert Grenlife 
Produs in Franta

Utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati pe pielea curata si sanatoasa.
Nu inghititi. Evitati orice contact cu ochii si mucoasele. Pastrati departe de caldura si lumina.
Nu protejează de razele UV.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite