Acorelle Ulei SOS reparator si calmant 100ml

Ulei SOS reparator si calmant 100ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ulei SOS reparator si calmant 100ml de la Acorelle

Uleiul SOS este recunoscut pentru proprietatile sale de reparare zilnice. Datorita complexului sau de uleiuri vegetale organice certificate de trandafir moscat, argan si Boswellia Serrata, calmeaza, regenereaza, hraneste si protejeaza pielea de imbatranire, promovand in acelasi timp sinteza colagenului. Utilizat in masaj dupa fiecare depilare, formula sa este ideala pentru calmarea mancarimii si a inflamatiei post-depilare. De asemenea, va fi cel mai bun aliat al tau dupa expunerea la soare sau pentru a reduce cicatricile sau vergeturile. Poate fi deasemenea utilizat ca un ulei facial.

100% din ingrediente sunt naturale
52% din ingrediente provin din ferme organice

Un complex de 3 uleiuri cu actiune multipla:
– Bogat in antioxidanti, uleiul SOS ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, reducand in acelasi timp aspectul de uscaciune sau vergeturi ale pielii, datorita prezentei uleiului organic de trandafir Moscat (bogat in omega 3 si omega 6), care face posibila inmuierea pielii.
– Formula sa foarte concentrata in ulei organic de argan va permite, de asemenea, sa hraneasca pielea in profunzime, menuinandu-si in acelasi timp filmul hidrolipidic.
– Uleiul SOS contine deasemenea un extract de Boswellia Serrata, recunoscut in medicina ayurvedica ca un puternic activ calmant si reparator, precum si Bisabolol cu proprietati curative, care ajuta la limitarea rosetii, mancarimii si contractiilor pielii.

Utilizare: aplicati ulei calmant SOS prin masaj dupa fiecare depilare sau imediat ce simtiti nevoia. In utilizarea zilnica, aplicati acest ulei dupa dus, pentru a satura si hrani pielea. Poate fi utilizat deasemenea ca un prim ajutor pentru pielea uscata. Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Evitati orice contact cu ochii si membranele mucoase. Aplicati pe pielea sanatoasa. Nu inghititi. A se pastra departe de caldura si lumina. Nu ingerati. Pastarti departe de lumina si caldura.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite