Attitude Little Leaves 2 in 1 sampon si gel de dus, vanilie si pere NOU* 473 ml

Little Leaves 2 in 1 sampon si gel de dus, vanilie si pere NOU* 473 ml

In curand in stoc

SKU 20674
61,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Little Leaves 2 in 1 sampon si gel de dus, vanilie si pere NOU* 473 ml de la Attitude

Pielea sensibila a copiilor si a bebelusilor trebuie rasfatata cu cele mai delicate ingrediente. Descoperiti gama noastra de produse realizata din ingrediente 100 naturale si sigure pentru sanatatea micutilor dumneavoastra.

Samponul si gelul de dus cu vanilie si pere de la ATTITUDE este fabricat din ingrediente pe baza de plante si nu contine substante chimice toxice. Ingrijiti parul si pielea copiilor dumneavoastra intr-un mod natural Un motiv in plus de bucurie pentru cei mici, un motiv de ingrjiorare in minus pentru dumneavoasta In plus, parfumul delicat de vanilie si pere ii va incanta atat pe cei mici, cat si pe dumneavoastra. Instructiuni: Aplicati pe parul umed si pe corp, spumati apoi clatiti.

INGREDIENTE: Apa, coco-sulfat de sodiu, glucozida de coco, glicerina vegetala, isetionat de sodiu cocoyl, clorura de sodiu, acid citric, oleat de gliceril, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, extract de frunze de vaccinum angustifolium (afine), inulina, maltodextrina, moringa oleifera extract de seminte, guma de tetragonoloba (guar) cyamopsis, citrat de trietil, gamma-undecalactona (fructe dulci), acetat de hexil (fructe), vanilina.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite