Scrub stralucitor tonifiant cu cafea verde si sare de mare, Shape Line, Beauty Jar, 360 g

Scrub stralucitor tonifiant cu cafea verde si sare de mare, Shape Line, Beauty Jar, 360 g

Disponibil la comanda online

SKU 16567
43,42 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Femei Produse cosmetice Ingrijire corp TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Scrub stralucitor tonifiant cu cafea verde si sare de mare, Shape Line, Beauty Jar, 360 g de la Beauty Jar

Scrub stralucitor tonifiant cu cafea verde si sare de mare, Shape Line, Beauty Jar, 360 g

Exfoliantul Beauty Jar este un deliciu pentru corp si simturi. Gratie ingredientelor naturale din compozitie, scrubul hraneste pielea si previne formarea vergeturilor. Sarea de mare si zaharul brun exfoliaza pielea, o uniformizeaza si catifeleaza. Cafeaua verde este un puternic antioxidant ce tonifica pielea, imbunatateste microcirculatia si elimina fluidele in exces din celule, redand elasticitea pielii. Uleiurile de cocos si migdale hranesc si hidrateaza pielea, iar particulele stralucitoare dau un glow delicat pielii si ascund imperfectiunile. Sfaturi pentru prevenirea vergeturilor: bea mai multa apa mananca mai multe legume fa mai multa miscare incearca body brushing-ul foloseste scruburile Beauty Jar :)  

Instructiuni de folosire: Aplica o cantitate potrivita de produs pe pielea umeda si maseaza delicat. Clateste cu apa calduta si repeta procesul de 2-3 ori pe saptamana. Brand responsabil cu mediul inconjurator Peste 90% ingrediente de origine naturala Nu testeaza pe animale Formule blande, fara SLS sau parabeni Ambalaj reciclabil Produs in Letonia

 Ingrediente: Sucroce (Brown Sugar), Sodium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Glycerin, Aqua, Coffea Arabica Seed Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 77491, CI 77891, Mica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite