Ulei natural pentru masaj anti-celulita, Celulit Control, 100 ml, Esentialaroms

Ulei natural pentru masaj anti-celulita, Celulit Control, 100 ml, Esentialaroms

Disponibil la comanda online

SKU 17066
96,20 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Celulita Produse cosmetice Creme Masaj
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei natural pentru masaj anti-celulita, Celulit Control, 100 ml, Esentialaroms de la Esentialaroms

Ulei natural pentru masaj anti-celulita, Celulit Control, 100 ml, Esential'arôms

Contine ventuza pentru masaj.

Produs testat dermatologic.

Ingrediente: uleiuri vegetale de: macadamia, susan, floarea soarelui, migdale si arahide presate la rece.Extracte lipidice si macerate de Fucus Vesiculosus (alege marine brune) si iedera.

Uleiuri esentiale A.E.B.B.D** de palmarosa, brad Siberian, eucalipt, salvie, chiparos, cajeput, morcov, dafin, ienupar, geranium, lemongrass.

Mod de utilizare: masati cu miscari circulare, în jurul soldurilor, bratelor si abdomenului.Frecventa: de 2 ori pe zi. Evitati contactul cu mucoasa.

Doar pentru uz extern.

Uleiul de masaj aromat pe care vi-l oferim, este alcatuit dintr-o baza vegetala sau ulei de bazic presat rece, unde a fost diluat un amestec de uleiuri esentiale A.E.B.B.D.** (uleiuri esentiale definite botanic si biochimic) specifice pentru a obtine un efect de confort si de bunastare.

Ingrediente INCI: ulei de Colylus Avellana (alun), ulei din seminte de floare soarelui (Helianthus Annuus)*, ulei de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis), extract de alge marine brune (Fucus Vesiculosus), extract de iedera (Hedera Helix), ulei din seminte de susan (Sesamum Indicum)*, ulei din frunze de eucalipt de lamâie (Eucalypthus Citridora), ulei de muscata-trandafir (Pelargonium Graveolens)*, ulei de palmarosa (Cymbopogon Matrini)*, ulei de brad Siberia (Abies Sibrica)*, ulei de iarba de limon (Cymbopogon Citratus)*, ulei de chiparos (Cupressus Sempervirens)*, ulei de Melaleuca Cajeputi*, ulei de ienupar (Juniperus Communis)*, ulei de salvie (Salvia Officinalis)*, ulei din seminte de morcovi (Daucus Carota), ulei din frunze de dafin (Laurus Nobilis)*, Tocopherol**, Limonene*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Eugenol*.*= Ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.*= ingredient prezent natural în uleiul esential.**= Vitamina E - origine naturala.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite