Lotiune de corp fara parabeni BIO anti-age cu ceai verde Essere 250 ml

Lotiune de corp fara parabeni BIO anti-age cu ceai verde Essere 250 ml
107,99 lei

Nu este in stoc

Descriere Lotiune de corp fara parabeni BIO anti-age cu ceai verde Essere 250 ml de la Essere

Lotiunea de corp bio anti-age cu ceai verde Essere este un produs organic, avand ca baza o emulsie dintr-o planta Camellia Sinensis de ceai verde, imbogatita cu ulei de masline, galbenele, coada soricelului si nucul vrajitoarei, toate provenite din agricultura ecologica. Este o crema fluida, excelenta pentru hidratarea corpului.

Extractele naturale sporesc proprietatile de tonifiere si antioxidante ale acestei lotiuni. Este o crema fara siliconi, parafina sau substante grase de origine animala. Nu contine PEG, derivati de petrolatum si parabeni.

Aplicati pe pielea uscata si masati pana la absorbtia completa. Certificare ecologica producator AIAB 80019. Produs in Italia.

Compozitie: Apa, etilhexil stearat, glicerina, ulei de fructe olea europaea*(masline), alcool cetearilic, stearat de gliceril, extract de frunze de camelia sinensis*, extract de coaja/​​frunze/crengute de hamamelis virginiana*(nucul vrajitoarelor), extract de chamomilla recutita*(musetel), extract de achillea millefolium*, tocoferol, palmitat de ascorbil, alcool benzilic, lauroil glutamat de sodiu, acid stearic, parfum, guma de xantan, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, lecitina, acid citric. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Beneficii: Este o crema fluida excelenta pentru hidratarea corpului. Extractele naturale sporesc proprietatile de tonifiere si antioxidante ale acestei lotiuni.

Nu contine parabeni. Utilizare produs: Extractele naturale sporesc proprietatile de tonifiere si antioxidante ale acestei lotiuni.

Nu contine PEG, derivati de petrolatum si parabeni.
Aplicati pe pielea uscata si masati pana la absorbtia completa.

Se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate PAO: 12 luni de la deschidere.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite