Fleurance Nature Apa de colonie pentru femei L’eau De Fleurance, 100ml

Apa de colonie pentru femei L’eau De Fleurance, 100ml

Disponibil la comanda online

SKU 18901
124,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Cadouri Femei Cadouri de Craciun Produse cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa de colonie pentru femei L’eau De Fleurance, 100ml de la Fleurance Nature

Apa de colonie pentru femei L’eau De Fleurance, 100ml

Descriere produs: infasurati-va in parfumul proaspat si acidulat al acestei ape de colonie aniversare. Cu ocazia celei de-a 50-a aniversari, Fleurance Nature a imaginat in mod special aceasta Eau de Cologne Eau de Fleurance, o adevarata creatie proaspata realizata in jurul Hesperidelor intr-o sticla unica cu aspect retro. Parfumul sau unisex acid si insorit evoca prospetimea unei gradini italiene cu lamai si portocali si lasa o urma delicat parfumata si energizanta. Un echilibru olfactiv perfect, bogat in esente pretioase distilate din citrice (bergamota, lamaie, portocala, petit grain in notele de varf), plante aromatice (lavandin, rozmarin in notele de inima) si flori de neroli si paciuli. Apa de colonie este deosebit de potrivita pentru zilele fierbinti de vara, dar si pentru o nota de prospetime dimineata in orice anotimp.

Note de varf: bergamota, lamaie, portocala, petit grain Note de inima: lavanda, rozmarin, neroli

Note de baza: paciuli, mosc, muschi, tonka Eau de Fleurance se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 73,5% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Ecologica.

Certificare ecologica: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com Fabricat in Franta Utilizare: dupa dus, pulverizati pe gat si decolteu, pe pielea inca umeda si lasati sa se usuce la aer. Deasemenea, il puteti pulveriza pe haine, pe lenjerie si/sau in interiorul casei.

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se aplica pe pielea iritata.

Sticla de sticla este reciclabila (recipient colectare sticla). Cutia de carton este reciclabila (pubela de hartie) Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta.

Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%. Fleurance Nature - Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite