Crema de Noapte Regeneranta cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 50ml FLEURANCE NATURE

Crema de Noapte Regeneranta cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 50ml FLEURANCE NATURE

Disponibil la comanda online

SKU 18956
75,80 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema de Noapte Regeneranta cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 50ml FLEURANCE NATURE de la Fleurance Nature

Laptisor de matca: bogat in substante nutritive esentiale ajuta la regenerarea si revitalizarea pielii, pastrandu-i in acelasi timp elasticitatea si promovand reinnoirea celulara.

Extractele de muguri de fag: ingrediente active anti-imbatranire recunoscute, promoveaza oxigenarea celulara si ajuta la netezirea microreliefului pielii. Ele ajuta in mod special la prevenirea aparitiei liniilor de expresie si a ridurilor. Mugurii de fag utilizati provin din muntii Ardèche si sunt culesi manual.

Ulei de trandafir moscat: datorita bogatiei sale in acizi grasi polinesaturati, uleiul de trandafir de mosc este un activ recunoscut antiage si reparator. Reda supletea si fermitatea pielii.

Ulei de jojoba, unt de shea si gel de aloe vera: aceste ingrediente active functioneaza in sinergie pentru a promova hidratarea pielii si a-i intari bariera de protectie.

Beneficii:

  • Ideala pentru tenul uscat.
  • Pielea este hidratata *, moale si confortabila
  • Liniile fine si ridurile sunt reduse, iar tenul este mai fin
  • Textura confortabila si catifelata
  • Parfum discret pudrat
  • Promoveaza regenerarea celulara pe timp de noapte

Ingrediente INCI: HORDEUM VULGARE STEM WATER*, GLYCERIN**, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, CERA ALBA*, CETEARYL ALCOHOL, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII*, CETEARYL GLUCOSIDE, AQUA, ROYAL JELLY*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, ROSA CANINA FRUIT OIL*, FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT*, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, DEHYDROACETIC ACID, PARFUM, BENZOIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, CITRONELLOL.

*ingrediente certificate ecologic

Mod de utilizare: pe pielea curata si uscata, aplicati generos inainte de culcare pe toata fata si gatul. Faceti sa patrunda crema in piele cu masaje circulare usoare.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc uscat si racoros. 

Produs in Franta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite