Ser de Noapte cu Imortele, 40ml | Fleurance Nature

Ser de Noapte cu Imortele, 40ml | Fleurance Nature
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ser de Noapte cu Imortele, 40ml | Fleurance Nature de la Fleurance Nature

Ser de noapte pentru o piele redensificata si un ten radiant. Ser cu textura usoara non grasa cu efect oxigenant si regenerant asigura un ten proaspat si stralucitor imediat ce te trezesti!

Pentru a stimula activitatea fibroblastelor, pentru a optimiza regenerarea celulara si pentru a permite pielii sa isi pastreze densitatea si stralucirea, acest Ser de noapte cu imortele concentreaza ingrediente active de inalta performanta:

Floarea de Imortele promoveaza sinteza colagenului si stimuleaza regenerarea celulara. Poarta numele stiintific de Helichrysum care inseamna „soare auriu”, la fel ca forma si culoarea sa.

Extractul obiectivat al algelor brune Laminaria s-a dovedit a avea efecte asupra imbunatatirii respiratiei celulare si a prevenirii imbatranirii fibroblastelor. Prin stimularea consumului de oxigen al fibroblastelor, acesta ajuta la reluarea sintezei de colagen si la prevenirea pierderii densitatii si elasticitatii epidermei.

O sinergie de ingrediente active nutritive si restructurante (Aloe vera, ulei de jojoba etc.) ajuta la prevenirea uscarii pielii si favorizeaza repararea celulelor.

Acest tratament cu parfumul delicat al florilor albe si o textura usoara si confortabila, va inveleste pielea intr-un voal regenerant în fiecare seara. Pentru un ten proaspat si stralucitor si o piele redensificata imediat ce te trezesti!

De ce sa alegem Ser de noapte cu imortele de la Fleurance Nature

Am selectat imortela, o floare rara si pretioasa cultivata in Corsica folosind metode de agricultura ecologica.

Eficienta dovedita

A fost efectuat un test de hidratare pe termen lung (8 ore): rezultatele testului au aratat o crestere semnificativa a hidratarii pielii in decurs de 2 ore de la aplicare si au persistat pana la 8 ore.

Eficacitatea masurata a activelor obiectivate

Eficacitatea masurata a extractului de alge brune Laminaria digitata: Un test antiage a aratat ca scade liniile dintre sprancene. Alte teste au aratat ca promoveaza respiratia celulara si creste oxigenarea celulara. De asemenea, lupta impotriva scaderii productiei de colagen, principalul factor al imbatranirii pielii

Eficienta masurata a riboxilului: actioneaza asupra metabolismului celular si are o actiune anti-imbatranire. Actioneaza asupra respiratiei pentru a imbunatati  etabolismul.

Este deosebit de interesant sa folositi un tratament adaptat nevoilor specifice ale pielii pe timp de noapte. De fapt, intre orele 2 a.m. si 4 a.m. apare activitatea de varf a fibroblastelor cutanate, care joaca un rol esential in sinteza colagenului si in reinnoirea celulelor epidermei.

Satisfactia clientilor

84% dintre clienti sunt multumiti de produs

98% dintre clienti  li se pare placuta textura

Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene.

Acest produs este potrivit pentru vegani

Ingrediente cheie: Hidrolat de Imortele, ulei de jojoba, gel de aloe vera, extract concentrat de alge brune (Laminaria digitata).

98,5% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

46% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica.

Produse si testate in Franta

Certificare ecologica: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com

Utilizare: aplicati in fiecare seara masand usor in cercuri din interior spre exteriorul fetei si de jos in sus pe decolteu. Serul poate fi utilizat singur sau ca parte a cremei de noapte obisnuite, in functie de tipul de piele. Recomandare: Pentru un efect optim, puteti folosi serul de zi cu floare de colt ca duo.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite