DEEPER THAN SKIN Beauty Trio Set, MADARA

DEEPER THAN SKIN Beauty Trio Set, MADARA

Disponibil la comanda online

SKU 17591
110,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere DEEPER THAN SKIN Beauty Trio Set, MADARA de la Madara

Un trio de produse bestseller Madara.

1. Spuma demachianta purificatoare / toate tipurile de ten (150ml) – Spuma bogata si fina cu extract de coada soricelului baltic, curata delicat tenul in profunzime si indeparteaza machiajul. Regleaza zonele grase si le calmeaza pe cele uscate. Recomandata si pentru folosirea in jurul ochilor.
2. Crema de noapte regeneranta / toate tipurile de ten (25 ml) – Hidratant antioxidant cu extracte regenerante de hamei baltic, germeni de orz si rosii. Incetineste procesul de imbatranire al pielii, stimuleaza regenerarea celulara si reduce vizibil ridurile fine. Hidrateaza si hraneste cu vitamine si antioxidanti. Pentru un ten odihnit si un plus de hidratare.
3. Fluid hidratant intensiv / ten normal sau mixt (25 ml) – 24h hidratare intensiva cu extracte de trifoi rosu si zmeura baltica. Regleaza zonele grase si uscate ale tenului, confera suplete si fermitate.

Primiti cadou cele doua creme intensiv hidratante si hranitoare!

Produsele cosmetice bio MADARA sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, fara propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.

Produse VEGAN
certificate Ecocert

Prin MADARA alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta!

DEEPER THAN SKIN Beauty Trio Set, MADARA se regaseste in categoria Ingrijire fata si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite