Madara Intense Repair Crema de corp 150ml

Intense Repair Crema de corp 150ml

Disponibil la comanda online

SKU 17640
115,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Intense Repair Crema de corp 150ml de la Madara

Formulată cu acid hialuronic hidratant, crețișoară alchemilla plină de antioxidanți și unturi hrănitoare de shea și cacao, această cremă de corp intensivă rehidratează, calmează și oferă finețe pielii foarte uscate, aspre și deshidratate.

Extracte de sânziene protejează de stresorii de mediu, în timp ce unturile bogate și hidratante oferă pielii catifelare și totodată îi întăresc bariera naturală de protecție.

Intense Repair Crema de corp 150ml Madara,  se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Mod de folosire:

Se aplică pe pielea curată dimineața și seara. Se reaplică ori de câte ori se simte nevoia.

Produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.

  • produs VEGAN
  • fără gluten
  • certificat Cosmos Natural
  • cruelty-free

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite