Nera Plant Crema naturala de maini 95gr

Crema naturala de maini 95gr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Crema naturala de maini 95gr de la Nera Plant

Crema de mâini Nera Plant cu extracte de afin și isop are o textură fină, care pătrunde în profunzime, hrănește și regenerează pielea, lăsând-o moale și catifelată.

Cum acţionează?

Uleiurile organice de migdale și măsline hrănesc și calmează pielea, acționând în sinergie cu extractele de afin şi isop și având un puternic efect reparator asupra pielii. Pielea uscată a mâinilor devine catifelată, moale, fină, iar efectul persistă chiar și după spălare. Formula fină și ușoară se absoarbe foarte repede și nu lasă urme grase pe piele.

Pentru ce se recomandă?

Cu uleiuri organice de migdale si măsline, cu extracte de afin și isop, delicat parfumată, Crema de mâini Nera Plant este alegerea cea mai potrivită pentru îngrijirea zilnică a mâinilor pe tot parcursul anului.

Produs fabricat manual. Testat dermatologic.

Ingrediente :

AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, VACCINIUM MYRTILLUS LEAF EXTRACT, HYSSOPUS OFFICINALIS EXTRACT, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, XANTHAN GUM, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, BACKHOUSIA CITRIODORA LEAF OIL, BENZOIC ACID, LACTIC ACID, SORBIC ACID, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*.

*componente ale uleiurilor esențiale

99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală

Utilizare:

Se aplică local, de 2-3 ori pe zi, în strat subţire, şi se masează uşor, până la absorbția completă.

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de 15-30⁰C și ferit de lumina directă a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite