Pellamar Autobronzant hidratant 200 ml

Autobronzant hidratant 200 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16146
67,71 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Autobronzant hidratant 200 ml de la Pellamar

Descriere produs Autobronzant hidratant, 200 ml, Pellamar 

Autobronzant Hidratant

O formula delicata, ideala pentru fata si corp, care se absoarbe rapid in piele, producand intr-un inverval de 4-6 ore un bronz natural fara expunere la soare. Inainte de prima aplicare se recomanda un gomaj pentru indepartarea stratului de celule moarte.

Mod de utilizare:

Emulsia se maseaza in strat uniform pe suprafata pielii. Intensificarea bronzului se realizeaza prin aplicarea repetata la interval de 24 de ore, oana la obtinerea tonului dorit. Aplicati uniform, estompand produsul la radacina parului, in jurul sprancenelor, in zona gleznelor, a genunchilor si a coatelor. Evitati aplicarea in zona ochilor.

Prezentare: 200 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pellamar: Povestea dermatocosmeticelor PellAmar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Calinești, creatorul extractului pur de namol terapeutic din lacul Balta Alba, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul PellAmar,  în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative. Puterea vindecatoare a extractului PellAmar a fost dovedită de testele clinice în tratamentul reumatismelor, bolilor ale sistemului nervos periferic, nevralgii, boli ginecologice, cronice, eczme, psoriazis, arsuri, cicatrici cheloide, fenomene de îmbătrânire.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite