Pulpe de Vie Gel de curățare THE CLEANSER (cu piersici albe) 150 ml

Gel de curățare THE CLEANSER (cu piersici albe) 150 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17632
55,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Demachiante
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel de curățare THE CLEANSER (cu piersici albe) 150 ml de la Pulpe de Vie

Un gel de curățare facială cu piersici albe organice a cărui textură de smoothie fructat se transformă într-o spumă cremoasă la contactul cu apa.

Curăță și purifică pielea în profunzime respectându-i echilibrul natural, o lasă curată, hidratată și foarte moale!

THE CLEANSER este baza esențială dedicată tuturor tipurilor de piele, care vă va anima rutina de seară cu parfumul său delicios și textura irezistibilă.

Simplu și curat, conține doar ce este mai bun:

  • Extract organic de piersică albă cu efect hrănitor pentru piele
  • Ulei de prune organic regenerant care catifelează tenul și întărește filmul hidrolipidic natural al epidermei
  • Aloe vera calmantă si glicerină vegetală pentru hidratare
  • Apă organică de melisă calmantă cu efect emolient – pentru mai mult confort zilnic

Și nu în ultimul rând – un pas mic pentru planetă – tubul este fabricat din plastic reciclat provenit de la sticlele de lapte și este 100% reciclabil.

Utilizare:

Se aplică evitând zona ochilor, se spumează cu apă. Se clătește, iar apoi – pielea rămâne moale ca a unui bebeluș, tenul proaspăt și luminos!

Pentru și mai multă catifelare și hidratare, urmează rutina completă cu serul hidratant THE SERUM urmat de crema hidratantă THE CREAM de la Pulpe de Vie.

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99.4% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat Cosmos Organic

Ingrediente: Aqua (Water), Glycerin, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Xanthan Gum, Calcium Citrate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Gluconate, Sodium Lactate, Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Prunus Domestica Seed Oil*, Illite, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Dehydroacetic Acid, Phytic Acid, Benzoic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate. *ingrediente din agricultura biologica

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pulpe de Vie: Pulpe de Vie, produse de ingrijire bio certificate Ecocert - create din fructe suculente si legume bio proaspete, cumparate direct de la micii producatori locali din sudul Frantei. La Pulpe de Vie organic inseamna un minim de 99,4% ingrediente naturale, in medie 45% ingrediente din agricultura biologica, cel putin 20% extracte din fructe si legume. Pulpe de Vie este un brand de cosmetice bio incantator, plin de prospetime si culoare, cu mix-uri originale in retetele produselor sale. Prospetimea este si vizuala prin ambalaje simpatice si vesele! Mascota aleasa este o albina zglobie, usor nebunatica, dar tare dragastoasa, aleasa pentru ca reprezinta simbolul fertilitatii – albinele ne aduc fructele la viata; este o specie periclitata (in principal din cauza pesticidelor)
Cosul este gol
Nu ai produse favorite