TIAMIS MEDICAL BIOTITUS® Cicatrice – Airless 50ml

BIOTITUS® Cicatrice – Airless 50ml
59,02 lei

Nu este in stoc

Descriere BIOTITUS® Cicatrice – Airless 50ml de la TIAMIS MEDICAL

Descriere produs BIOTITUS® Cicatrice – Airless 50ml

BIOTITUS® Cicatrice

PRODUS TESTAT DERMATOLOGIC

INDICATII: Produsul BIOTITUS® Cicatrice calmează  pruritul, roșeața pielii și durerea asociate cu cicatricea și reduce senzația de tensiune la locul cicatricei. Susține regenerarea barierei protectoare a pielii și refacerea naturală a pielii. Este indicat în îngrijirea cicatricilor dupa traumatisme și arsuri. Previne apariția cicatrizării anormale, în special la persoanele cu risc (cele care au istoric familiar sau personal de cicatrizare anormală). Asigură confortul utilizatorului și atenuarea semnificativă a cicatricilor.

Compozitie

BIOTITUS® Cicatrice are 100% compuși naturali activi, procesați special care acționează  completându-se și potențându-se reciproc. Combinația unică și sinergia dintre ingrediente conferă următoarele proprietăți:

•menține troficitatea, hrănește și imbunatățeste aspectul pielii,

•asigură confortul utilizatorului,

•hidratant, emolient,

•calmeaza roseata, pruritul  si uscaciunea pielii

COMPOZITIE: Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera,  Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).

FORME DE PREZENTARE: Recipient airless 50ml, spray 75ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite