TIAMIS MEDICAL BIOTITUS® RADIO DERM – Solutie spray 75ml

BIOTITUS® RADIO DERM – Solutie spray 75ml
51,96 lei

Nu este in stoc

Descriere BIOTITUS® RADIO DERM – Solutie spray 75ml de la TIAMIS MEDICAL

Descriere produs BIOTITUS® Radioderm Solutie spray 75ml

PRODUS TESTAT DERMATOLOGIC

INDICATII: Produsul BIOTITUS® Radioderm permite hidratarea si emolierea zonelor de piele afectate de radioterapie.  Ajuta la indepartarea scuamelor, a pielii ingrosate, calmand senzatia de discomfort local. Produsul se aplică pe pielea afectată, unde formează o pelicula de protecţie.

Compozitie

BIOTITUS® Radioderm are 100% compuși naturali activi, procesați special care acționează  completându-se și potențându-se reciproc. Combinația unică și sinergia dintre ingrediente conferă următoarele proprietăți:

•menține troficitatea, hrănește și imbunatățeste aspectul pielii,

•asigură confortul utilizatorului, 

•hidratant, emolient,

•calmeaza inflamația, pruritul și uscăciunea cutanata

COMPOZIȚIE: Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera,  Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).

FORME DE PREZENTARE: spray 75ml

MOD DE UTILIZARE: Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică).  După spălare, pielea se tamponează, nu frecați. Agitati energic spray-ul inainte de  fiecare apasare a actuatorului si pulverizati zona in strat subtire. La nevoie, acoperiti cu un pansament  (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix. Se utilizeaza ori de cate ori este necesar.

PRECAUTIUNI SI ATENTIONARI: Contraindicat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare din componentele produsului. In caz de prurit (mâncarime) întrerupeți aplicarea. Evitați gratajul. A nu se folosi pe pielea din  jurul ochilor. Posibila senzatia pasageră de hipertermie/durere locală se remite spontan. Daca nu dispare, se întrerupe aplicarea. Produsul este exclusiv pentru uz extern.

Formula originala brevetată international în 27 de țări de  Stoica Felician Titus.

Testele de conformitate ale fiecarui lot se fac in concordanta cu Pharmacopeea Europeana 8/2014.

Certificarile de  nivel european ale  firmei Tiamis Medical garanteaza cele mai inalte standarde de calitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social