TIAMIS MEDICAL Unguent BIOTITUS® Formula Originala – Tub 50ml

Unguent BIOTITUS® Formula Originala – Tub 50ml

Disponibil la comanda online

SKU 16100
45,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Unguent BIOTITUS® Formula Originala – Tub 50ml de la TIAMIS MEDICAL

Descriere produs Unguent BIOTITUS® Formula Originala – Tub 50ml

Unguent BIOTITUS® natural – formula originala

PRODUS TESTAT DERMATOLOGIC

INDICATII: Produsul Unguent BIOTITUS® este recomandat pentru a ingriji și mentine în bună stare pielea dupa răni (leziuni superficiale, arsuri, degerături, acnee, afectiuni si plagi cronice ale pielii), în timpul procesului de vindecare, pielea slăbită sau predispusă la rani, sau pentru uzul zilnic de îngrijire a pielii, îmbunătățindu-i aspectul. Prezența compușilor naturali activi stimulează efectul benefic și în același timp facilitează îngrijirea pielii foarte uscate și /sau descuamata, a cicatricilor post-acnee, cicatricilor cheloide, iritațiilor. Asigurând protecția pielii împotriva deshidratării, frecării și abraziunii, se comportă ca o peliculă de acoperire, protejând împotriva agresiunii factorilor externi care se pot constitui ca factori agravanți.

Compoziție

Unguentul BIOTITUS® are 100% compuși naturali activi, procesați special care acționează completându-se și potențându-se reciproc. Combinația unică și sinergia dintre ingrediente conferă următoarele proprietăți:

  • menține troficitatea, hrănește și imbunatățeste aspectul pielii,
  • asigură confortul utilizatorului
  • hidratant, emolient,
  • promoveaza producția de colagen favorizand cicatrizarea leziunilor pielii
  • promoveaza microcirculația la nivelul pielii, tonic capilar

COMPOZITIE: Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera, Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).

FORME DE PREZENTARE: Recipient airless 50ml, spray 75ml, compresa impregnata de 10cmX10cm si 10X20cm, tub cu unguennt de 20ml, 50ml, 100ml, aplicator cu unguent de 8ml si 50m

Mod de utilizare :

Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică).  După spălare, pielea se tamponează, nu frecați.  Dacă utilizati recipientul aplicator/tub cu unguent/airless: indepărtați capacul protector al aplicatorului sau membrana protectoare a tubului și aplicați un strat subtire, apoi masați ușor pana cand produsul este absorbit în piele, obținandu-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, pentru protecție, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Primele aplicări se schimbă la  24 ore, apoi la 48 de ore. Daca  folosiți compresa impregnată procedati astfel: îndepărtați filmul protector de pe fețele compresei impregnate; aplicați compresa direct într-un singur strat; pentru protectie, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Primele aplicări se schimbă la  24 ore, apoi la 48 de ore. Indepărtați capacul protector al recipientului airless si aplicați un strat subtire, apoi masați ușor până cand produsul este absorbit în piele, obținându-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, pentru protecție, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Daca se utilizeaza spray-ul, agitati-l energic dupa fiecare apasare a actuatorului si pulverizati zona in strat subtire.  La nevoie, acoperiti cu un pansament  (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix. Se utilizeaza ori de cate ori este necesar.

PRECAUTIUNI SI ATENTIONARI: Contraindicat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare din componentele produsului. In caz de prurit (mâncarime) întrerupeți aplicarea. Evitați gratajul. A nu se folosi pe pielea din  jurul ochilor. Posibila senzatia pasageră de hipertermie/durere locală se remite spontan. Daca nu dispare, se întrerupe aplicarea. Produsul este exclusiv pentru uz extern.

Testele de conformitate ale fiecarui lot se fac in concordanta cu Pharmacopeea Europeana 8/2014.
Certificarile de  nivel european ale  firmei Tiamis Medical garanteaza cele mai inalte standarde de calitate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social