Urtekram Sampon cu trandafir bio pentru par normal 250 ml

Sampon cu trandafir bio pentru par normal 250 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17054
39,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon cu trandafir bio pentru par normal 250 ml de la Urtekram

Samponul Urtekram cu trandafir pentru par normal este realizat cu aloe vera, glicerina si extract de sfecla de zahar, astfel incat sa va puteti rasfata parul in timp ce va bucurati de parfumul a mii de trandafiri.

Parul este curatat si spalat cu ajutorul emolientilor, grasimilor si uleiurilor naturale.

Prin urmare, va recomandam sa folositi balsamul Urtekram dupa fiecare spalare a parului pentru a adauga un plus de umiditate parului.

Certificat Ecocert Cosmos Organic, vegan si de origine naturala.

Ingrediente:

aqua, aloe barbadensis leaf extract*, sodium coco sulfate, glycerine**, coco glucoside, lauryl glucoside, glyceryl oleate, sodium chloride, rosa damascene flower extract*, pelargonium graveolens oil*, parfum, polyglyceryl-4 caprate, xanthan gum, lysolecithin, cococaprylate, hydrolyzed corn starch, beta vulgaris extract, tocopherol, betasitosterol, squalene, geraniol, linalool. (* = ingredient din agricultura ecologica, ** = realizat din ingrediente organice). 13 % organic din total. 43 % organic din total minus apa si minerale. 100 % origine naturala din total. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife conform COSMOS Standard.

Samponul Urtekram cu trandafir pentru par normal este realizat cu aloe vera, glicerina si extract de sfecla de zahar, astfel incat sa va puteti rasfata parul in timp ce va bucurati de parfumul a mii de trandafiri. Parul este curatat si spalat cu ajutorul emolientilor, grasimilor si uleiurilor naturale. Prin urmare, va recomandam sa folositi balsamul Urtekram dupa fiecare spalare a parului pentru a adauga un plus de umiditate parului.

Certificat Ecocert Cosmos Organic, vegan si de origine naturala.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite