Crema de fata cu nalba alba Baby Derma, 50ml, Weleda

Crema de fata cu nalba alba Baby Derma, 50ml, Weleda
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Crema de fata cu nalba alba Baby Derma, 50ml, Weleda de la Weleda

Aceasta crema de fata de la Weleda este ideala pentru ingrijirea bebelusilor si copiilor si pentru pielea foarte sensibila a adultilor. Ingrijieste si calmeaza pielea ultrasensitiva a copilului. Lotiunea contine ingrediente naturale, cum ar fi extracte de nalba atent selectate, care calmeaza pielea predispusa la iritatii si formeaza un film protector.

Aceasta lotiune usoara contine ulei de nuca de cocos organic si ulei de susan bio, ideal pentru pielea sensibila. Amelioreaza usor mancarimea si calmeaza pielea. Nalba bio alba nu contine parfum si este adaptata la nevoile pielii copilului cu dermatita atopica.

Ingrediente (INCI): Water (Aqua), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate SE, Borago Officinalis Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Coco-Glycerides, Althaea Officinalis Root Extract, Viola Tricolor Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate.

Mod de prezentare: Tub de 50ml

Crema de fata cu nalba alba Baby Derma, 50ml, Weleda, se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Weleda: Fondata in 1921 ca laborator farmaceutic, cu gradina proprie de plante medicinale, Weleda este astazi un producator mondial de cosmetice naturale holistice si de produse farmaceutice pentru terapia antropozofica. Inca de la infiintare, Weleda a urmarit atingerea unor obiective care decurg din principiile sale fundamentale. Produsele sunt menite sa sprijine oamenii in dezvoltarea lor personala, atat in mentinerea, promovarea si restabilirea sanatatii lor, cat si pentru atingerea unei stari de echilibru fizic si psihic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite