Weleda Săpun parfumat de flori Ylang Ylang + Iris (Shower Bar) 75 g

Săpun parfumat de flori Ylang Ylang + Iris (Shower Bar) 75 g

Disponibil la comanda online

SKU 17647
40,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Săpun parfumat de flori Ylang Ylang + Iris (Shower Bar) 75 g de la Weleda

Săpun vegetal 100% de origine naturală cu un miros liniștitor de ylang ylang și iris. Îmbogățit cu unt de shea îngrijitor pentru îngrijire deja de sub duș. Testat dermatologic.

Salvați mediul ambiant. Un săpun solid mic va înlocui până la două sticle de gel de duș de 150 ml.

Un parfum care oferă un sentiment de siguranță și echilibru. 
Compoziția naturală conține agenți tensioactivi delicați care curăță în profunzime pielea. 
Spumă cremoasă bogată care conține unt de shea organic și glicerină vegetală.
Toleranța cutanată testată dermatologic.
 
Conține 100% uleiuri esențiale / extracte: Iris și Ylang-ylang.
 
IRIS GERMANI = Ulei esențial obținut prin distilarea cu abur a părților uscate și măcinate ale rădăcinii. Uleiul esențial de iris are un parfum floral delicat și poate să semene cu parfumul de violete. Adâncește senzația de relaxare și evocă o stare de spirit mai bună. (rădăcină)
 
YLANG-YLANG (CANANGA ODORATA) = Kananga parfumat este un arbore tropical care crește până la o înălțime de 20 m. Cananga odorata var. genuin se formează prin distilare cu abur ulei esențial de ylang-ylang (care este mai scump și de calitate ceva mai bună), din Cananga odorata var. ulei esențial de macropfylla kananga. Mirosul de ylang-ylang este greu, intens, dulce și floral cu efecte afrodisiace. În Indonezia, tinerii căsătoriți pun flori de ylang-ylang pe pat pentru efectele lor afrodisiace puternice. În aromaterapie, ylang-ylang-ul acționează asupra sistemului nervos central, ajută la insomnie, depresie și stres și are efecte de armonizare asupra fluctuațiilor emoționale puternice. Scade hipertensiunea arterială. Are efecte de întinerire. 

Aplicați pe pielea umedă a corpului, spumați și apoi clătiți.

Săpun parfumat de flori Ylang Ylang + Iris (Shower Bar) 75 g Weleda, se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Weleda: Fondata in 1921 ca laborator farmaceutic, cu gradina proprie de plante medicinale, Weleda este astazi un producator mondial de cosmetice naturale holistice si de produse farmaceutice pentru terapia antropozofica. Inca de la infiintare, Weleda a urmarit atingerea unor obiective care decurg din principiile sale fundamentale. Produsele sunt menite sa sprijine oamenii in dezvoltarea lor personala, atat in mentinerea, promovarea si restabilirea sanatatii lor, cat si pentru atingerea unei stari de echilibru fizic si psihic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite