Complex de uleiuri esentiale Meditatie 10 ml Zanna

Complex de uleiuri esentiale Meditatie 10 ml Zanna

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16032
15,50 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Complex de uleiuri esentiale Meditatie 10 ml Zanna de la Zanna

Stresul alimentează emoțiile negative precum anxietatea și depresia. Procesul este și invers: atât anxietatea, cât și depresia pot accentua sentimentele de stres. 

Scapă de anxietate și depresie cu complexul de uleiuri esențiale Anxietate!

Ingrediente:

  • Ulei esențial de bergamotă: Vaporizat în cameră are efecte excelente în îndepărtarea insectelor și a mirosului de fum de țigară. Calitățile sale răcoritoare și învioratoare sunt benefice pentru persoanele supărate, frustrate, foarte critice, foarte pretențioase.
  • Ulei esențial de portocală: Se creează o senzație de fericire și relaxare, schimbând în bine starea de spirit, ajutând persoanele care suferă de depresie sau anxietate.  
  • Ulei esențial de ylan-ylang: ”Floarea florilor” emană un parfum exotic intens și are proprietăți antidepresive, afrodisiace și euforizante recunoscute. Esența extrasă din florile de ylang-ylang este apreciată în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietății și frustrărilor.
  • Ulei esențial de tămâie: Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în maști de întinerire a pielii.
  • Ulei esențial de lemongrass: În aromaterapie uleiul esențial de lemongrass este utilizat adesea pentru combaterea stresului, anxietății și a depresiei.

Utilizare:

ntre 3-6 picături în vasul de aromaterapie, în apa de baie sau diluat în ulei purtător pentru masaj.

Atenționări:

  • a se evita contactul direct cu ochii sau pielea;
  • a nu se utiliza pe cale internă;
  • a nu se folosi de către persoanele cu probleme respiratorii.

Acest complex de uleiuri este pentru uz extern!

Ingrediente: Ulei esenţial de neroli, lămâie, lavandă, lemn de cedru, pachouli, lemn de santa, portocală.

ZANNA - PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SIMPLU, NATURAL ȘI CURAT

Am creat Zanna, pentru un stil de viață natural, simplu și curat. Am preferat să folosim ingrediente de origine vegetală, naturale, evitând pe cât posibil chiar și conservanții, parabenii, SLS, coloranții sau parfumuri sintetice. Apropierea de natură este tot mai des o alegere conştientă, o formă de manifestare a unei filozofi de viaţă, menită să ne ajute să găsim soluţii şi răspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.

Prezentare: 10 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social