Complex uleiuri esentiale Romance 10 ml Zanna

Complex uleiuri esentiale Romance 10 ml Zanna

Puterea Plantelor Disponibil la comanda online

SKU 16031
15,50 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Complex uleiuri esentiale Romance 10 ml Zanna de la Zanna

Combinarea uleiurilor esențiale este o artă!

Uleiurile esențiale sunt făcute doar din plante naturale, fără aditivi artificiali!

Ingrediente:

-Ulei esențial de trandafir: Este, probabil, cel mai prețios dintre uleiurile esențiale. Este un ulei extrem de potent, cu o aromă foarte puternică. Emoțional și energetic este la fel de prețios. Trandafirul este uleiul care îți va face cunoștință cu tine și-ți va arăta cum să te iubești.

-Ulei esențial de bergamotă: Pe lângă parfumul său deosebit de apreciat ce emană prospețime, uleiul de bergamotă are proprietăți benefice și în aplicații cosmetice, fiind tonic și purifiant.  

-Ulei esențial de ylang-ylang: Este o esență extrem de apreciată pentru parfumul său dulce floral, exotic, voluptuos și senzual. Are proprietăți stimulante, afrodisiace și antidepresive iar în cosmetică este folosit pentru calitățile sale de tonifiere, revitalizare și pentru a conferi strălucire părului. 

-Ulei esențial de salvie: Este considerată o plantă tămăduitoare fiind o sursă abundentă de substanțe folositoare organismului. Denumirea salviei provine din latinescul ”salvaro, salveo”, însemnând ”a vindeca, a salva” și indică valoarea medicinală a plantei.

-Ulei esențial de lavandă: Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie.

-Ulei esențial de geraniu: Este un veritabil parfumant nobil, intens, cu note dulci-florale. Pentru piele aduce beneficii având proprietăți tonifiante, este astringent, unifiant și radiant. Ajută în probleme cutanate de natură infecțioasă sau fungică. 

Utilizare:

ntre 3-6 picături în vasul de aromaterapie, în apa de baie sau diluat în ulei purtător pentru masaj.

Atenționări:

- a se evita contactul direct cu ochii sau pielea;

- a nu se utiliza pe cale internă;

- a nu se folosi de către persoanele cu probleme respiratorii.

Acest complex de uleiuri este pentru uz extern!

Ingrediente: Ulei esenţial de salvie, geraniu, lavandă, trandafir, bergamotă, ylang-ylang.

ZANNA - PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SIMPLU, NATURAL ȘI CURAT

Am creat Zanna, pentru un stil de viață natural, simplu și curat. Am preferat să folosim ingrediente de origine vegetală, naturale, evitând pe cât posibil chiar și conservanții, parabenii, SLS, coloranții sau parfumuri sintetice. Apropierea de natură este tot mai des o alegere conştientă, o formă de manifestare a unei filozofi de viaţă, menită să ne ajute să găsim soluţii şi răspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.

Prezentare: 10 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social