Ulei de Neem 50ml, Zanna

Ulei de Neem 50ml, Zanna

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16329
14,58 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Uleiuri din plante
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Neem 50ml, Zanna de la Zanna

Neem-ul este un copac de marime mijlocie spre mare nativ in India.

Uleiul de Neem este foarte vascos si devine solid la temperaturi scazute.

Pentru a se subtia se tine flaconul cateva minute in apa calda!

Acest ulei a fost folosit de secole in medicina traditionala indiana pentru a ajuta la vindecarea bolilor de piele, cum ar fi eczeme, psoriazis, eruptii cutanate, arsuri si acnee.

Este bogat in acizi grasi si gliceride si impreuna cu proprietatile sale de vindecare, ofera o baza excelenta de hidratare naturala pentru formulele de ingrijire ale pielii.

Neem-ul contine un nivel de ridicat de antioxidanti care ajuta la protejarea pielii de daunele din mediului. De asemenea, are in componenta si carotenoide ( similare cu carotenul ), care ofera compusi antioxidanti puternici si care ajuta impotriva imbatranirii pieli.

Zanna - Pentru un stil de viata simplu, natural si curatAm creat Zanna, pentru un stil de viata natural, simplu si curat.

Am preferat sa folosim ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice.

Apropierea de natura este tot mai des o alegere constienta, o forma de manifestare a unei filozofi de viata, menita sa ne ajute sa gasim solutii si raspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite