Ulei Inca Omega 3 Eco Apimond 50ml

Ulei Inca Omega 3 Eco Apimond 50ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15713
46,59 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei Inca Omega 3 Eco Apimond 50ml de la Apimond

Ulei Inca Omega 3 Eco Apimond, 50 ml

ULEI INCA OMEGA 3 (SACHA INCHI) (Apimond) Descriere:

Uleiul este obtinut din semintele de Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis), plante care cresc la altitudini mari in padurile tropicale din regiunea Anzilor, America de Sud, in special Peru.Uleiul de Inca Omega are cea mai mare concentratie de acizi grasi nesaturati fata de toate uleiurile vegetale: 48% omega -3, 37% omega -6, 8% omega -9.

Proprietati: este un ulei anti-imbatranire care intinereste, revitalizeaza, imbunatateste, hidratarea,consolideaza si restabileste functia de bariera naturala a pielii fiind un precursor al ceramidelor.

Beneficiile excelente aduse frumusetii si sanatatii de cosmetica bio – organica se datoreaza ingredientelor naturale, in special a celor din agricultura ecologica.Qintesenta produselor cosmetice Apimond este un fascinant cocktail de ingrediente naturale si biologice: flori, fructe, seminte, plante si produsele stupului ce confera frumusete si sanatate.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apimond: Apimond - producator roman de produse apicole si produse cosmetice naturale si bio pe baza de venin de albine, laptisor de matca sau propolis. Produsele apicole Apimond si produsele cosmetice Apimond se gasesc in magazinul nostru online, la preturi atractive. Gama de cosmetice Apimond contine produse pe baza de venin de albine sau celule stem pentru reintinerire, cu rol antirid.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite