Servetele umede hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline Carryboo

Servetele umede hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline Carryboo

Puterea Plantelor Disponibil la comanda online

SKU 16078
24,69 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Servetele umede hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline Carryboo de la Carryboo

Descriere produs Servetele umede hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline de la  Carryboo

Servetele umede Carryboo hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline curata delicat, protejeaza si calmeaza pielea sensibila a bebelusului inca de la nastere.

Sunt recomandate in special pentru corpul, mainile si fundul bebelusului, lasand pielea moale si foarte fina. Acest produs are 0% parfum, alcool.

Contine ulei de masline bio. Servetelele Carryboo sunt biodegradabile, iar fibra folosita este chiar compostabila. Sunt extrem de practice si de utile atat acasa cat si in deplasare.

Produsul nu contine niciunul dintre cei 180 de alergeni enumerati de Safelife . Acest produs este certificat Safelife. SafeLife este o asociatie non-profit ce reuneste experti care elaboreaza liste de ingrediente cu potential periculos (din punct de vedere endocrin si al alergenilor).

Astfel certificarea SafeLife garanteaza lipsa ingredientelor periculoase.

Compozitie: Apa, ulei de fructe Oleg Europaea*, glicerina, polugluceril-3, cocoat, poligliceril-4 caprat, poligliceril-6 caprilat, poligliceril-6 ricinaleat, leulinic, acid, benzoat de sodiu, guma de salcam Senegal, levulinat de soldiu, guma Wantham, tocoferol, Helianthus, Annuus Seed Oul, hidroxid de calciu, hidroxid de sodiu. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: - Beneficii: Servetele umede Carryboo hipoalergenice, fara parfum, cu ulei de masline curata delicat, protejeaza si calmeaza pielea sensibila a bebelusului inca de la nastere. Sunt recomandate in special pentru corpul, mainile si fundul bebelusului, lasand pielea moale si foarte fina. Utilizare produs: Sunt recomandate in special pentru corpul, mainile si fundul bebelusului, lasand pielea moale si foarte fina. Sunt extrem de practice si de utile atat acasa cat si in deplasare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social