Yadah Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble 150 ml

Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble 150 ml
82,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble 150 ml de la Yadah

Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble, Yadah150 ml


Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble are PH 5.5 si este compusa din extracte naturale si substantele chimice in cantitati minime, cu o stimulare foarte redusa a pielii si efecte maxime impotriva problemelor pielii.

Beneficii:

  • Spuma calmeaza pielea datorita ingredientelor atent selectionate
  • Curata in profunzime sebumul si impuritatile
  • Spuma este sensibila la PH-ul pielii si protejeaza pelicula hidratanta a acesteia.
  • Ingredientele pe baza de plante vor permite pielii sa fie hidratata


Spuma de curatare pentru tenul acneic, sensibil, Anti Trouble, 150 ml-producator Yadah se regaseste in categoria Cosmetice coreene si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro.

Compozitie / Prospect

Water, TEA-Cocoyl Glutamate, Glycerin, Salicylic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cocamidopropyl betaine, Disodium EDTA, sodium chloride, butylene glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Aloe Arborescens Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Yadah: YADAH oferă o gamă delicată, dar eficientă, de îngrijire a pielii. Coametice coreene cu ingrediente certificate bio Ecocert. Pentru a minimiza substanțele chimice dăunătoare pe pielea noastră, Yadah folosește numai produse organice certificate de la ECO CERT.Produsele Yadah sunt garantate ca fiind sigure. În special, Linia Anti-T care este populară printre adolescenți, folosește extract de rădăcină RubusCoreanus care poate trata eficient acneea. De asemenea, Linia de rafinare a porilor este utilizată pentru îngrijirea porilor pe bază de apă minerală și apă de flori NelumboNucifera. Cosmetice coreene naturale Yadah - o incantare pentru ten!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite