Protina Garmastan crema 20 gr

Garmastan crema 20 gr
29,98 lei

Nu este in stoc

Descriere Garmastan crema 20 gr de la Protina

Garmastan crema, Protina, 20 gr

Garmastan crema - cu guaiazulena pentru mameloane, fara continut de grasimi. Pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor mamare suple si elastice, prevenind aparitia eroziunilor, contribuind astfel la protejarea pielii extrem de sensibile a acestei regiuni. Garmastan mentine pielea mameloanelor si a areolelor supla si elastica, facilitand deschiderea canalelor galactofore.

Ingredientul activ al acestui cunoscut produs este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile terapeutice si curative ale acestei substante sunt cunoscute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord. Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea cremei Garmastan® ce contine acelasi extract natural de guaiazulena.

Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului si de asemenea, este foarte economica si usor de aplicat pe pielea sensibila. Garmastan  este inodora, nu contine grasimi si de aceea, este usor de indepartat de pe tesuturi prin spalare. Garmastan nu contine coloranti, uleiuri aromatice si alcool. In America de Nord si de Sud, proprietatile protective si curative ale constituientilor arborelui de guaiacum sunt cunoscute de multi ani. Cunostintele localnicilor despre aceste proprietati au fost folosite la crearea gamei Garmastan®. 
 
Garmastan, crema pentru mameloane, contine albastru de guaiazulena, produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum. Nu este necesara indepartarea unguentului Garmastan prin spalare inainte de alaptare. Aplicarea se repeta de cate ori este necesar. 
 
Proprietati:
  • isi modifica consistenta la temperatura corpului,
  • nu contine grasimi,
  • nu are miros,
  • se aplica usor pe orice tip de piele,
  • se indeparteaza usor prin spalare.
  • este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus.
Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan  crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, incepand cu a opta luna de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii. 

Garmastan crema 20 gr - producator Protina se recomanda pentru Alaptare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Guaiazulene, apa, sorbitol, metabisulfit de sodiu, PEG-8, PEG-75, clorura de cetilpiridini.

Administrare

Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare.
Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Protina: Protina este o companie independenta, de dimensiuni medii, de a treia generatie, administrata de o familie si este cunoscuta ca un expert pentru preparate minerale organice de inalta calitate de mai bine de 100 de ani. Traditia, calitatea si stiinta au fost intotdeauna cheie in istoria Protinei. Cercetarea, dezvoltarea si productia au loc la sediul lor si la locul de productie din Ismaning, langa Munchen. Din inima Bavariei, distribuie produse Protina „Made in Germany” in toata lumea. Consumatorii ocupa rolul central. Ei sunt intotdeauna in centrul atentiei, iar cu pasiune si respect, Protina isi construiste munca in jurul nevoilor lor individuale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social