Osimagnesium Lotiune de corp cu magnezium + OptiMSM, 200 ml

Lotiune de corp cu magnezium + OptiMSM, 200 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 21082
108,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp Creme de Corp TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune de corp cu magnezium + OptiMSM, 200 ml de la Osimagnesium

Lotiune de magneziu + OPTIMSM este o modalitate usoara si eficienta de a creste aportul zilnic de magneziu in mod natural cu MSM adaugat pentru sustinerea tesutului conjunctiv. Aceasta formula unica combina untul de shea si uleiul de migdale imbogatit cu clorura de magneziu ultra-pura si OptiMSM pentru a furniza o doza mare de magneziu in organism prin piele

. Fiecare celula din corp necesita magneziu pentru a functiona corect magneziul contribuie, de asemenea, la functionarea normala a muschilor, mentinand functiile nervoase si psihologice normale si reduce oboseala, printre multe alte proprietati benefice. Uleiul de magneziu de magneziu este obtinut din adancul  marii vechi de 250 de milioane de ani din Zechstein: cea mai pura sursa de clorura de magneziu conservata in starea sa energetica autentica.

Lotiunea de magneziu + OPTIMSM are o concentratie puternica de magneziu (25%) furnizand o doza mare de magneziu elementar in organism local, alaturi de OptiMSM, cel mai pur metilsulfonilmetan (MSM) din lume. Ofera o baza hranitoare si hidratanta de unt de shea si ulei de migdale dulci, cu ulei esential de lemongrass inaltator.

Caracteristici:

  • Contine unt de shea, ulei de migdale dulci si OptiMSM
  • Hraneste si hidrateaza piele  si ofera sprijin  articular si muscular.
  • Are o concentratie puternica de magneziu (25%)

Mod de folosire: Aplicati aproximativ 5 ml (4-5 pompe) de lotiune de magneziu pe corp si masati pana intra in  piele, evitand zonele iritate. Aplicati lotiunea pe zonele predispuse la crampe sau piele uscata. Pentru utilizare zilnica, folositi lotiunea  dupa o baie sau dus cand porii sunt deschisi pentru a ajuta la absorbtia in piele. Reaplicati dupa cum este necesar.

Aplicati pe piele dupa cum este necesar pentru hidratare si conditionare. Produsul isi poate schimba culoarea in timpul perioadei de utilizare, insa nu isi modifica calitatea si eficienta.

Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase. A nu se lasa la indemana copiilor. A  se pastra departe de temperaturi  ridicate, a se pastra la temperatura camerei.

Ingrediente:  Aqua, Magnesium Chloride, Dimethyl Sulfone (Methylsulfonylmethane), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lactate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Undecane, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Magnesium Sulfate, Tridecene, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Cymbopogon flexuous (East-Indian Lemon grass) Oil, Citral, Geraniol, Linalool

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Osimagnesium: Osimagnesium Oil este un mineral unic, extras de la o adancime de 1500-2000 de metri din marea Zechstein. Marea Zechstein este o mare preistorica ascunsa la mii de metri sub scoarta terestra. O zona care a fost protejata de poluare sau orice alte interventii moderne, care face ca sursa principala din magenziul Osimagnesium sa fie 100% pura si de o calitate exceptionala, care este extrasa in varianta originala de stare energetica. Magneziul este unul din cele mai importante minerale pentru organism, iar in varianta transdermala, adusa de Osimagnesium are cea mai mare putere de absorbtie in organism si cea mai rapida, deoarece se absoarbe prin piele, cel mai mare organ al corpului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite