Alliance Pharmaceuticals Macushield original 30 capsule

Macushield original 30 capsule

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 15613
94,67 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Macushield original 30 capsule de la Alliance Pharmaceuticals

Macushield original, Alliance Pharmaceuticals, 30 capsule

 

Macushield Original este un supliment alimentar destinat sanatatii ochiului si impiedicarii degenerarii vederii.

In Marea Britanie, MacuShield este foarte apreciat de comunitatea oftalmologica pentru rezultatele pe care le obtine alaturi de pacientii acestora.

Ingredientele de baza din produsele MacuShield sunt obtinute 100% din extract natural de floare de craita (Tagetes Erecta).

Efectele ingredientelor din MacuShield sunt sustinute de dovezi stiintifice.

  • Mezo-Zeaxantina este exclusiv intalnita in foveea centralis, locul de maxima importanta in formarea imaginii detaliate si al perceptiei culorilor.
  • Zeaxantina este prezenta, alaturi de luteina, in aproape toate structurile oculare, iar impreuna isi exercita rolul fotoprotector, antioxidant si neuroprotector.
  • Luteina impreuna cu ceilalti doi pigmenti maculari absorb lumina albastra si actioneaza ca un scut, protejand macula (responsabila de vederea in culori si de perceptia detaliilor fine).

Formula noastra unica MacuShield ® una pe zi contine LMZ3 care contine toti cei 3 carotenoizi maculari, luteina, mezo-zeaxantina si zeaxantina intr-o formula specifica de 10/10/2.

LMZ3 este derivat dintr-un extract botanic obtinut din floarea de galbenele (Tagetes erecta).

Indicatii:

  • AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta) timpurie
  • incetosare, de ex. persoanele care evita sa conduca noaptea din cauza disconfortului vizual;
  • incetosare ca efect secundar al unei alte afectiuni oculare, de ex. tratament cu laser, AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta), retinopatie diabetica si glaucom;
  • risc de a avea AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta) (de exemplu, persoanele in varsta, fumatorii, cei cu istoric familial de AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta)). 

Contraindicatii : MacuShield nu are contraindicatii cunoscute.

 

 

Macushield original 30 capsule - producator Alliance Pharmaceuticals  se recomanda pentru Degenerescenta maculara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Mezo Zeaxantina 10 mg;
Luteina 10 mg;
Zeaxantina 2 mg.

Administrare

1 capsula pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Alliance Pharmaceuticals: Alliance Pharmaveuticals este o companie din UK care detine brandul Macushield destinat tratarii patologiei degenerescentei maculare legate de varsta.Produsele sunt bazate pe extracte naturale si au fundament stiintific bogat.Sunt distribuite in Romania de catre Amd Nobel Pharmaceutical, a carei misiune declarata este de a veni in sprijinul omului pentru recuperarea, mentinerea si imbunatatire sanatatii si a starii de bine.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social