Pulpe de Vie Deodorant stick delicat anti trans-peach 55g

Deodorant stick delicat anti trans-peach 55g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria DeoStick

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Deodorant stick delicat anti trans-peach 55g de la Pulpe de Vie

Deodorant stick delicat anti trans-peach, Pulpe de Vie, 55g

Deodorant stick delicat anti trans-peach este un deodorant solid certificat bio cu piersici albe – prospetime fara niciun miros neplacut pentru intreaga zi.

Eficient si zero plastic!

100% natural, textura sa de balsam fondant se aplica cu un singur gest si lasa in urma un parfum delicat fructat. Protectia de durata este asigurata si de prebiotice naturale care respecta intru totul echilibrul natural al pielii.

1 stick = o durata de aproximativ 2 luni

Compozitia sa este vegana si contine doar ingrediente naturale – pentru o utilizare zilnica cu toata increderea.

Proprietati:

Piersica alba organica contribuie la catifelarea pielii

Amidonul organic din porumb absoarbe umezeala

Zincul si prebioticele pe baza de zahar neutralizeaza mirosurile neplacute

Untul de Shea organic hidrateaza si protejeaza pielea

Efecte:

  • Zero mirosuri neplacute – pentru ca este un super deodorant
  • Zero substante nocive – fara saruri de aluminiu, fara conservanti sintetici, fara parabeni
  • Zero senzatii neplacute de deo lipicios
  • Zero plastic si zero risipa – Produs folosind fructe considerate necorespunzatore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, intr-un efort de limitare a risipei, iar ambalajul este din carton 100% reciclat & reciclabil

Mod de utilizare: Se impinge stick-ul prin partea inferioara, astfel incat sa iasa un pic din ambalaj. Se aplica direct la subrat si veti vedea ca textura deodorantului solid se va topi imediat in contact cu caldura corpului.

100% din ingrediente sunt de origine naturala

100% Made in France

Vegan

Produs folosind fructe considerate necorespunzatore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, intr-un efort de limitare a risipei.

 

Deodorant stick delicat anti trans-peach 55g - producator Pulpe de Vie se regaseste in categoria Deo stick  si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Sodium bicarbonate, Butyrospermum Parkii Butter, Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil, Copernicia cerifera cera, Zinc ricinoleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum (fragrance natural origin), Inulin, Fructose, Tocopherol, Prunus Persica Fruit Extract, Aqua (Water), Limonene, Linalool

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pulpe de Vie: Pulpe de Vie, produse de ingrijire bio certificate Ecocert - create din fructe suculente si legume bio proaspete, cumparate direct de la micii producatori locali din sudul Frantei. La Pulpe de Vie organic inseamna un minim de 99,4% ingrediente naturale, in medie 45% ingrediente din agricultura biologica, cel putin 20% extracte din fructe si legume. Pulpe de Vie este un brand de cosmetice bio incantator, plin de prospetime si culoare, cu mix-uri originale in retetele produselor sale. Prospetimea este si vizuala prin ambalaje simpatice si vesele! Mascota aleasa este o albina zglobie, usor nebunatica, dar tare dragastoasa, aleasa pentru ca reprezinta simbolul fertilitatii – albinele ne aduc fructele la viata; este o specie periclitata (in principal din cauza pesticidelor)
Cosul este gol
Nu ai produse favorite