Dennree Sirop de Artar grad A gust intens bio 250 ml

Sirop de Artar grad A gust intens bio 250 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 12717
37,14 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sirop de Artar grad A gust intens bio 250 ml de la Dennree

Sirop de Artar grad A gust intens bio, Dennree, 250 ml

Sirop de Artar grad A gust intens bio- gust puternic si aromat. Siropul de artar canadian bio ofera o placere delicata amara. Siropul de artar organic este obtinut din sucul arborilor de zahar canadieni. Acest sirop de inalta calitate, de culoare inchisa, cu un gust de caramel, fin-amar, este ideal pentru rafinarea deserturilor, salata de fructe, clatite, iaurt si inghetata.

Valori nutritive:

  • kj: 1513kcal: 356, grasimi: 0g, acizi grasi saturati: 0g, glucide: 89g, zaharuri: 89g, sare: 0g* - doza zilnica recomandata.

Sirop de Artar grad A gust intens bio 250 ml - producator Dennree se regaseste in categoria Zahar, indulcitori si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Sirop de artar grad A cu gust intens, 100% agricultura ecologica.

Administrare

Se foloseste ca indulcitor pentru ceai, cafea si deserturi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dennree: Grupul Denree este lider in comertul de alimente bio si cosmetice naturiste in Germania. Obiectivul grupului de firme il reprezinta comercializarea eficienta a produselor ecologice. Dennree unifica interesele producatorilor agricoli, a dezvoltatorilor si a distribuitorilor cu cele ale  consumatorilor de produse organice pentru oferirea unei experiente unice. Prin oferta variata de marci bio proprii, Denree contribui la dezvoltarea continua a agriculturii bio si a comertului cu amanuntul al produselor organice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite