Ecozone Detergent capsule 20 buc

Detergent capsule 20 buc

La comanda, in 2 zile

SKU 13123
99,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent capsule 20 buc de la Ecozone

Detergent capsuleEcozone, 20 buc

Detergent capsule - sunt o alternativa a detergentului clasic si sunt usor de folosit. Trebuie doar sa puneti o capsula in masina si apoi puneti hainele peste aceasta si dati drumul unui ciclu normal de spalare. Invelisul capsulei este solubil, pe baza de plante, acesta se descompune fara a lasa reziduri si asigura o spalare eficienta. Capsula este perfecta atat pentru hainele albe, cat si pentru cele colorate.

Caracteristici:

  • elimina muradria, dar este bland cu pielea
  • se poate folosi si la 30 grade
  • capsula solubila pe baza de plante, nu contine ingrediente de origine animala sau substante chimice toxice
  • eco-friendly
  • vegan
  • sigur pentru fosa septica

Detergent capsule 20 buc - producator Ecozone se regaseste in categoria Detergenti Bio - Detergenti bio rufe si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Glyceryl Alcohol, Sodium Sulphate, Monopropylene Glycol, Diethyientriamine &ndash Pentamethylen-Phosphonic Acid &ndash Sodium Salt, Ethoxylated Alkyl Polyethyene Glycol Ether, Monoethanolamine, Lauryl Benzensulphonic Acid, Coconut Fatty Acids, Fragrance, Ethanol &ndash Isopropanol, Colour.

Administrare

Se introduce o capsula in masina si apoi se pun hainele peste aceasta si dati drumul unui ciclu normal de spalare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ecozone: Ecozone este o afacere de familie, creata de o familie pentru alte familii. Faceti din casa dvs un Ecozone folosind o gama larga de produse pentru casa, de la produse de curatare pana la produse pentru copii si bebelusi. Desi ideologia este reflectata ca fiind ecologica si etica in misunea si obiectivul sau central, perrformanta si calitatea fiecarui produs sunt la fel de importante pentru Ecozone. Produsele exceleaza prin urmare, printre alte branduri non-eco de top. Produsele Ecozone sunt solutii accesibile, nu au fost testate pe animale si nu au efecte secundare. Nu contin inalbitor, fosfati, ingrediente sintetice, substante chimice toxice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite