Detergent lichid pentru spalarea rufelor albe, 1000ml Biopuro

Detergent lichid pentru spalarea rufelor albe, 1000ml Biopuro
24,29 lei

Nu este in stoc

Descriere Detergent lichid pentru spalarea rufelor albe, 1000ml Biopuro de la BioPuro

Descriere produs  BIOPURO - Detergent lichid pentru spalarea rufelor albe, 1000ml 

 

Formula concentrata pentru 25 spalari!

Testat dermatologic ! Nu contine nichel, crom si cobalt . Nu a fost testat pe animale ! Ideal pentru îndepartarea petelor. Elimina mirosurile neplacute. Cu parfum de orhidee alba si floare de iris. Cu rezultate excelente pentru toate tipurile de tesaturi. Fara înalbitori optici. Nu contine fosfati sau fosfor.

Mod de folosire: Potrivit pentru in, bumbac, tesaturi sintetice si din cânepa sau oricare alte rufe rezistente la temperaturi de spalare de 30°-60°- 90°. 

Nu folositi pentru lâna sau matase ! Pentru îmbunatatirea efectului se recomanda introducerea paharului de masura umplut cu detergent direct în cuva masinii de spalat, peste rufe.

Porniti programul conform instructiunilor de utilizare ale masinii de spalat.Dozati corect !- Pentru rufe usor murdare, adaugati 20ml (între 0-15°F)*, 30ml (între 16-25°F)* sau 40ml (peste >25°F)* în masina de spalat, pentru 4,5 kg de rufe uscate. - Pentru rufe murdare, adaugati 30ml (între 0-15°F)*, 40ml (între 16-25°F)*sau 60ml (peste >25°F)* în masina de spalat, pentru 4,5 kg de rufe uscate. - Pentru rufe foarte murdare care necesita o spalare profunda, adaugati 40ml (între 0-15°F)*, 50ml (între 16-25°F)* sau 70ml (peste >25°F)* în masina de spalat, pentru 4,5 kg de rufe uscate. *unitate de masura pentru duritatea apei

Ingrediente: apa, cocoat de potasiu, decil glucozida, citrat de sodiu, laurii sulfat de sodiu, clorura de sodiu,proteine hidrolizate din grâu, glicerina, alcool, acid citric, parfum, ulei de levantica (Lavandula hybrida)*,amilaza, proteaza.Contine (conform REG. 648/2004/EU): <5% surfactanti anionici , surfactanti neionici, sapun vegetal.

Mai contine: enzime.*ingrediente provenite din agricultura certificata ecologic Atentie: Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la îndemâna recipientul sau eticheta produsului.

A nu se lasa la îndemâna copiilor. A se pastra numai în recipientul original. A se depozita în incaperi închise, într-un loc bine aerisit, departe de lumina directa a soarelui.

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII : clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista : consultati medicul. Ambalaj Bioplastic* 100 % reciclabil! * flacon din trestie de zahar Codul Organismului de Certificare Ecologica AIAB : DA ITA 80004 .Certificat Vegan : NR. 0203 Continut: 1000 ml   Producator : SC NIVEL SRL, ITALIAProdus fabricat în Toscana, Italia. Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BioPuro: BioPuro este un brand italian de detergenti bio si produse pentru curatenia casei hipoalergeni, testati pentru crom, zinc si cobalt. Compania toscana produce detergenti inovatori si ecosustenabili de mai bine de 30 de ani. Intreaga gama de produse de curatenie este certificata biologic dupa standardele Asociatiei Italiene de Agricultura Biologica, AIAB , respecand principiile de sustenabilitate sociala. „Sa traiesti viata in mod durabil este o alegere facuta prin gesturi cotidiene.” Gama include : detergenti bio de rufe, detergenti bio pentru casa. Descopera detergentii bio BioPuro la un raport calitate/pret atractiv! 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social