Etamine du Lys Tablete cu oxigen activ pentru redarea culorii albe rufelor, fara parfum Etamine 440 g

Tablete cu oxigen activ pentru redarea culorii albe rufelor, fara parfum Etamine 440 g

Disponibil la comanda online

SKU 19842
63,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tablete cu oxigen activ pentru redarea culorii albe rufelor, fara parfum Etamine 440 g de la Etamine du Lys

Aceasta tableta nu contine alergeni, parfum si a fost special creata pentru indepartarea petelor si redarea stralucirii si culorii albe rufelor, datorita oxigenului activ din compozitie. Acest produs Etamine du Lys este eficient inca de la o temperatura de 30 C si are o actiune multipla, fiind un activator de albire pentru haine si totodata un ajutor in eliminarea petelor, in timpul programului de spalare rufe.

Se introduce tableta cu oxigen activ direct in cuva masinii de spalat, in acelasi moment in care se introduce si detergentul de spalat rufe. O tableta este suficienta si in cazul in care nivelul de duritate al apei este foarte ridicat. Nu se recomanda folosirea tabletei de oxigen activ in cazul spalarii rufelor din lana, matase, alte materiale delicate si nici in cazul rufelor inchise la culoare.

Daca se doreste spalarea manuala, se dizolva tableta in apa fierbinte impreuna cu detergentul de rufe intr-o cantitate de 10 litri de apa, aferent unei singure tablete de oxigen activ.

Compozitie: >30% inalbitor cu oxigen.

Utilizare produs: Se introduce tableta cu oxigen activ direct in cuva masinii de spalat, in acelasi moment in care se introduce si detergentul de spalat rufe.
O tableta este suficienta si in cazul in care nivelul de duritate al apei este foarte ridicat.
Nu se recomanda folosirea tabletei de oxigen activ in cazul spalarii rufelor din lana, matase, alte materiale delicate si nici in cazul rufelor inchise la culoare.

Daca se doreste spalarea manuala, se dizolva tableta in apa fierbinte impreuna cu detergentul de rufe intr-o cantitate de 10 litri de apa, aferent unei singure tablete de oxigen activ.

PRECAUTII DE UTILIZARE.
ATENTIE! Contine peroxi de carbonat de sodiu si astfel poate provoca iritarea grava a ochilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite