Degresant BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Degresant BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17300
27,53 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Degresant BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml de la Safe

Degresantul Safe este cel mai bun aliat in bucataria ta, deoarece indeparteaza eficient depunerile de grasime si curata impecabil blaturile de lucru, plitele, microundele si hotele.

Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala si 100% biodegradabile, este potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Acest produs nu face compromisuri pentru sanatate si mediul inconjurator. 100% din ingredientele folosite sunt de origine naturala. Formula este 100% biodegradabila, fara a lasa reziduuri toxice. Produsul este testat dermatologic si este potrivit pentru pielea sensibila.

Nu contine parfum, coloranti, conservanti, uleiuri esentiale, alergeni sau perturbatori endocrini.

IATA INGREDIENTELE SI ROLUL LOR: 1. Apa: asigura amestecarea ingredientelor. 2. Sulfatul de laureth de sodiu: este un agent eficient de curatare cu putere de degresare, care ofera, de asemenea, un efect spumos. 3. Alchilpoliglicozide: este un agent tensioactiv 100% biodegradabil si neiritant pe baza de zahar si materii vegetale. 4. Acidul citric: provine dintr-o fermentare vegetala si echilibreaza pH-ul formulei pentru a asigura o curatare optima. MOD DE UTILIZARE: Pulverizeaza direct pe suprafata care trebuie curatata. Lasa timp de 5 minute sa actioneze. Sterge cu o carpa curata sau foloseste o laveta din microfibra pentru rezultate optime.

Compozitie: Apa, alchilpoliglicozide, laureth sulfat de sodiu, acid citric.
Compozitie: <5%: agenti surfactanti neionici, agenti surfactanti anionici. Contine si apa, corector de aciditate. 

Beneficii: Degresantul Safe este cel mai bun aliat in bucataria ta, deoarece indeparteaza eficient depunerile de grasime si curata impecabil blaturile de lucru, plitele, microundele si hotele.
Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala si 100% biodegradabile, este potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Utilizare produs: Pulverizeaza direct pe suprafata care trebuie curatata.
Lasa timp de 5 minute sa actioneze.
Sterge cu o carpa curata sau foloseste o laveta din microfibra pentru rezultate optime.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite