Detartrant(anticalcar) BIO cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Detartrant(anticalcar) BIO cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17303
28,55 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detartrant(anticalcar) BIO cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml de la Safe

Detartrantul BIO Safe este ajutorul ideal in lupta impotriva calcarului. Detartrantul Safe curata in mod eficient tartrul si restaureaza stralucirea dusurilor, cazilor, chiuvetelor si a altor echipamente. Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala si 100% biodegradabile, este potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila. Acest produs nu face compromisuri pentru sanatate si mediul inconjurator. 100% din ingredientele folosite sunt de origine naturala. Formula este 100% biodegradabila, fara a lasa reziduuri toxice.

Produsul este testat dermatologic si este potrivit pentru pielea sensibila. Nu contine parfum, coloranti, conservanti, uleiuri esentiale, alergeni sau perturbatori endocrini.

IATA INGREDIENTELE SI ROLUL LOR: 1. Apa: asigura amestecarea ingredientelor. 2. Sulfatul de laureth de sodiu: este un agent eficient de curatare cu putere de degresare, care ofera, de asemenea, un efect spumos. 3. Alchilpoliglicozide: este un agent tensioactiv 100% biodegradabil si neiritant pe baza de zahar si materii vegetale. 4. Acidul lactic: rezultat dintr-o fermentare vegetala, permite echilibrarea pH-ului formulei. 5. Acidul citric: provine dintr-o fermentare vegetala si echilibreaza pH-ul formulei pentru a asigura o curatare optima.

MOD DE UTILIZARE: Pulverizeaza direct pe suprafata care trebuie curatata.

Lasa timp de 5 minute sa actioneze. Sterge cu un burete umed si apoi clateste. Pentru suprafete cu mult calcar, pulverizeaza si lasa solutia sa actioneze. Repeta operatiunea daca este necesar. Poate te intrebi daca produsele naturale sunt intr-adevar eficiente?

Raspunsul este DA, SUNT FOARTE EFICIENTE! Conceptia gresita este inca foarte raspandita: multe persoane cred ca produsele ecologice sunt mai putin eficiente decat produsele conventionale. Initial, produsele ecologice de intretinere a casei erau mai putin eficace deoarece era foarte greu sa se gaseasca alternative naturale si viabile la formulele chimice. Dar de atunci procesele de productie au evoluat enorm, astfel ca nu mai este nevoie sa sacrificam eficienta pentru a ne se asigura ca sunt ecologice.

Astazi, este foarte probabil ca produsele ecologice sa aiba aceeasi eficienta ca si produsele conventionale, cu toate ca acestea din urma au o compozitie de multe ori periculoasa pentru om si mediu. Este absolut necesar sa ne debarasam de obiceiul care ne face sa credem ca un detergent trebuie sa aiba o culoare stralucitoare sau fluorescenta pentru a fi eficient sau ca trebuie sa dea un miros floral sau fructat puternic. In loc de coloranti sintetici si parfumuri chimice, este timpul sa alegem produsele in culori naturale sau chiar transparente si mirosuri de extracte de plante

Compozitie: Apa, acid lactic, acid citric, alchilpoliglicozide, laureth sulfat de sodiu.


Compozitie: <5%: agenti surfactanti neionici, agenti surfactanti anionici. Contine si apa, corector de aciditate. Valori nutritionale: - Beneficii: Detartrantul BIO Safe este ajutorul ideal in lupta impotriva calcarului. Detartrantul Safe curata in mod eficient tartrul si restaureaza stralucirea dusurilor, cazilor, chiuvetelor si a altor echipamente. Utilizare produs: Pulverizeaza direct pe suprafata care trebuie curatata.
Lasa timp de 5 minute sa actioneze.


Sterge cu un burete umed si apoi clateste. Pentru suprafete cu mult calcar, pulverizeaza si lasa solutia sa actioneze. Repeta operatiunea daca este necesar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite