Detergent BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500ml

Detergent BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500ml

Disponibil la comanda online

SKU 17302
27,53 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent BIO multisuprafete cu pulverizator, fara parfum, fara alergeni Safe 500ml de la Safe

Detergentul BIO multisuprafete Safe este cel mai bun aliat al casei tale, deoarece este potrivit pentru orice suprafata din casa ta si nu numai.

Fara parfum, indeparteaza murdaria si face ca blaturile de lucru, usile, peretii, mobilierul si interioarele masinilor sa straluceasca.

Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala si 100% biodegradabile, este potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Acest produs nu face compromisuri pentru sanatate si mediul inconjurator. 100% din ingredientele folosite sunt de origine naturala.

Formula este 100% biodegradabila, fara a lasa reziduuri toxice. Produsul este testat dermatologic si este potrivit pentru pielea sensibila.

Nu contine parfum, coloranti, conservanti, uleiuri esentiale, alergeni sau perturbatori endocrini.

IATA INGREDIENTELE SI ROLUL LOR: 1. Apa: asigura amestecarea ingredientelor. 2. Sulfatul de laureth de sodiu: este un agent eficient de curatare cu putere de degresare, care ofera, de asemenea, un efect spumos. 3. Alchilpoliglicozide: este un agent tensioactiv 100% biodegradabil si neiritant pe baza de zahar si materii vegetale. 4. Acidul lactic: rezultat dintr-o fermentare vegetala, permite echilibrarea pH-ului formulei. 5. Acidul citric: provine dintr-o fermentare vegetala si echilibreaza pH-ul formulei pentru a asigura o curatare optima. Formulele Safe sunt dezvoltate in laboratoare specializate astfel ca ofera o gama de produse compuse din ingrediente 100% de origine naturala si care sunt si 100% biodegradabile.

MOD DE UTILIZARE: Utilizare pura: se aplica produsul pe un burete umed si se curata suprafata dorita. Pentru o stralucire optima, sterge cu o carpa uscata sau o laveta din microfibra. Utilizare diluata: se toarna un capac al produsului in 5 litri de apa si apoi se curata fara a se clati ulterior. 

Compozitie: Apa, alchilpoliglicozide, laureth sulfat de sodiu, acid citric, acid lactic.
Compozitie: <5%: agenti surfactanti neionici, agenti surfactanti anionici. Contine si apa, corector de aciditate.

 Beneficii: Detergentul BIO multisuprafete Safe este cel mai bun aliat al casei tale, deoarece este potrivit pentru orice suprafata din casa ta si nu numai. Fara parfum, indeparteaza murdaria si face ca blaturile de lucru, usile, peretii, mobilierul si interioarele masinilor sa straluceasca. Utilizare produs: Utilizare pura: se aplica produsul pe un burete umed si se curata suprafata dorita. Pentru o stralucire optima, sterge cu o carpa uscata sau o laveta din microfibra.
Utilizare diluata: se toarna un capac al produsului in 5 litri de apa si apoi se curata fara a se clati ulterior.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social