Detergent BIO pentru vase, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Detergent BIO pentru vase, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17295
16,31 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent BIO pentru vase, fara parfum, fara alergeni Safe 500 ml de la Safe

Detergentul BIO pentru vase Safe fara parfum a fost votat cel mai bun produs al anului 2020 in Franta. Indeparteaza eficient grasimea si murdaria, inclusiv grasimea sub forma de crusta, respectand in acelasi timp pielea sensibila. Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala, este potrivit inclusiv pentru a fi folosit la curatarea veselei bebelusilor. Contine 100% ingrediente de origine naturala. Formula este 100% biodegradabila, fara a lasa reziduuri toxice in apa. Nu contine coloranti, conservanti, uleiuri esentiale.

Produsul este testat dermatologic si este potrivit pentru pielea sensibila. Acest produs este certificat Ecocert si are eticheta Safelife ceea ce inseamna ca peste 180 de alergeni si 120 de perturbatori endocrini au fost exclusi din formula sa. Ecocert este organizatia care a certificat produsele Safe din punct de vedere ecologic, garantand cel putin 95% ingrediente de origine naturala si cel putin 10% din agricultura ecologica. SafeLife este o asociatie non-profit ce reuneste experti care elaboreaza liste de ingrediente cu potential periculos (din punct de vedere endocrin si al alergenilor). Astfel certificarea SafeLife garanteaza lipsa ingredientelor periculoase.

Ingredientele folosite sunt sigure atat pentru tine cat si pentru planeta. Apa asigura amestecarea ingredientelor. Lauril sulfatul de sodiu este un agent de curatare eficient care ofera si efectul spumant. Alchil poliglicozidele dizolva murdaria si curata eficient fara a lasa urme. De asemenea, ingredientele sunt 100% biodegradabile si potrivite pentru pielea sensibila. Sarea adauga textura formulei.

Coco-betaina este un surfactant usor extras din acizii grasi ai uleiului de cocos. Acidul lactic derivat din fermentatia vegetala ajuta la echilibrarea PH-ului formulei pentru a asigura o curatare mai eficienta. Aplica detergentul direct pe burete, spala vasele iar apoi limpezeste cu apa curata. Pentru a economisi apa si energie, poti sa alegi o metoda eficienta de spalare daca lasi vasele in chiuveta cu apa, in loc sa le speli direct sub jetul de la robinet. Respecta dozele recomandate, deoarece o spalare eficienta nu necesita o cantitate mare de spuma.

Dozele recomandate pentru 5 litri de apa sunt: 2.5 ml de detergent pentru vase putin murdare si 5ml de detergent pentru vase foarte murdare.

 Compozitie: Apa, laureth sulfat de sodiu, clorura de sodiu, alchilpoliglicozide, cocamidopropil betaina, saruri de lauril sulfat de sodiu, acid lactic. Compozitie: 5% pana la 15% surfactanti anionici, <5% surfactanti neionici, agenti tensioactivi amfoteri. Contine si apa, sare, corector de aciditate.

Beneficii: Detergentul BIO pentru vase Safe fara parfum a fost votat cel mai bun produs al anului 2020 in Franta. Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala, este potrivit inclusiv pentru a fi folosit la curatarea veselei bebelusilor. Utilizare produs: Aplica detergentul direct pe burete, spala vasele iar apoi limpezeste cu apa curata.
Pentru a economisi apa si energie, poti sa alegi o metoda eficienta de spalare daca lasi vasele in chiuveta cu apa, in loc sa le speli direct sub jetul de la robinet.


Respecta dozele recomandate, deoarece o spalare eficienta nu necesita o cantitate mare de spuma.
Dozele recomandate pentru 5 litri de apa sunt: 2.5 ml de detergent pentru vase putin murdare si 5ml de detergent pentru vase foarte murdare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite