Sonett Detergent de rufe universal, pentru alergici

Detergent de rufe universal, pentru alergici

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 22677
71,89 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent de rufe universal, pentru alergici de la Sonett

Detergent de rufe universal pentru alergici potrivit pentru rufe colorate si albe din bumbac. Foloseste o metoda speciala de saponificare, de economisire a energiei, cu utilizarea a uleiurilor din cultivarea organica controlata si un raport extrem de favorabil dintre pret si performanta de spalare sunt caracteristicile principale ale detergentului fara parfum.

Mod de utilizare si dozaj:
Este potrivit pentru rufe colorate si albe din bumbac, in, canepa si tesaturi amestecate si poate fi utilizat la temperaturi cuprinse intre 30 si 95°C.

Se toarna dedurizatorul de apa in sertarul masinii de spalat si detergentul din dozatorul de detergent direct in tambur.

Caracteristici ale detergentului pentru persoanele care sufera de alergii

  • surfactanti pur vegetali
  • fara ingrediente petrochimice
  • fara parfumuri, coloranti, agenti de complexare
  • fara conservanti
  • fara enzime, fara inginerie genetica
  • 100% biodegradabil

Originea si proprietatile ingredientelor
Pentru sapun, uleiul de rapita si uleiul de floarea-soarelui provenit din cultivarea organica controlata, este saponificat intr-un proces special, fara caldura externa, cu ajutorul hidroxidului de potasiu.

Sapunul, ca substanta activa pentru spalare, combina in mod unic toate proprietatile de udare a murdariei, slabirea murdariei si transportarea murdariei, care sunt necesare procesului de spalare. In acest efect, sapunul este intarit de surfactanti de zahar si sulfat de alcool gras, care se obtin din materii prime pur vegetale zahar, amidon si grasime de cocos prin reactii chimice cu ajutorul acizilor.
Alcoolul, care se obtine prin fermentarea amidonului vegetal, este utilizat pentru pastrarea detergentui lichid si astfel permite o concentratie mare de substanta detergenta. Uleiul de ricin sulfatat, numit si ulei rosu turcesc, se obtine prin reactia uleiului cu acid sulfuric si creste capacitatea detergentului de a dizolva grasimea.

Specificatii tehnice
Densitate: (20 ° C) aproximativ 1,027 g / cm³
Valoare pH: (20 ° C, 5 g / l H₂O) aproximativ 8,5-9,5

La temperaturi sub 10 ° C, produsul se schimba si devine putin mai ferm si tulbure, care dispare din nou in caldura, daca este necesar, scuturandu-l usor.
A se pastra intre 10 si 25 ° C, daca este posibil.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Sonett: Sonett
Cosul este gol
Nu ai produse favorite