Aghoras Zeolit micronizat si activat Microlit 100 gr

Zeolit micronizat si activat Microlit 100 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 8669
26,22 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zeolit micronizat si activat Microlit 100 gr de la Aghoras

Zeolit micronizat si activat Microlit, Aghoras, 100 gr

Zeolit micronizat si activat Microlit - despre proprietatile zeolitului se cunosc deja foarte multe aspecte, fiind utilizat cu succes in tratarea anumitor boli, chiar daca modul de actiune nu este foarte bine inteles la ora actuala. Un produs de calitate, fara alte adaosuri, sub forma de pulbere fin macinata de clinoptilolit. Pentru a inlatura ”nebuloasa” tesuta in jurul modului de preparare a acestui produs, vom specifica aici ceea ce se intelege prin caracteristicile de baza ale acestui produs.

Mai intai, trebuie stiut ca singura varietate de zeolit utilizat ca supliment alimentar este cea de Clinoptilolit. Nu se utilizeaza alte forme, si, mai mult decat atat, nu se utilizeaza forme sintetice, fie si pentru singurul motiv ca sub forma sintetica zeolitul este foarte scump, el avandu-si locul doar in anumite aplicatii tehnologice speciale.

Clinoptilolitul este componenta principala a tufului vulcanic. Ca atare, puritatea sa este totdeauna aceeasi cu concentratia sa din tuful vulcanic, si, anume, de circa 96-98%, in functie de cariera din care este extras. Separarea acestuia din tuf este foarte dificila si nu este realizata in realitate, nefiind de fapt necesara, diferenta de activitate intre zeoliti nefiind data de concentratia acestora, ci de dimensiunea particulelor dupa macinare.

Micronizarea zeolitului
este forma prin care acesta este facut accesibil ca supliment alimentar. La urma urmei, chiar daca este mai poros, este totusi o piatra! Din acest motiv, dar nu numai, el trebuie macinat cat mai fin. Aceasta macinare este si forma primara de activare, deoarece ii mareste suprafata specifica de schimb, adica suma suprafetelor tuturor particulelor, raportata la masa de produs. Semnificatia este identica cu cea din cazul nanoparticulelor.

Activarea
este un proces diferit de activarea prin macinare (numita si tribologica). Aceasta este un simplu proces de incalzire, pana la o temperatura de 2-300 grade C, care face ca apa continuta in porii zeolitului sa se evapore, marindu-i astfel capacitatea de schimb cationic.

Dupa cum puteti vedea, procesul de preparare al pulberii de zeolit implica un numar de procese, iar aplicarea acestora da nastere diferentelor intre produse, fara ca totusi sa existe fenomene magice sau misterioase la mijloc (daca, desigur, nu punem la socoteala si faptul ca modul de actiune al zeolitului in organism este un mister deocamdata, cel putin in ceea ce priveste unele modalitati de actiune).

ATENTIE! Datorita intrarii in vigoare a noilor prevederi legislative Novel Food la nivelul Uniunii Europene, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, produsele care contin zeolit nu mai pot fi comercializate  ca supliment alimentar, indiferent de calitatea produsului sau de producator, si chiar daca anterior a fost notificat ca supliment alimentar (precum produsul AquaNano Microlit). Aceste produse, pot fi comercializate ca si produse cosmetice, cu diferite functii. A se nota ca, din toate punctele de vedere, AquaNano Microlit - apa de gura, este identic cu suplimentul alimentar AquaNano Microlit. Nu se vor mai putea totusi face mentiuni de sanatate, dozare, promovare, precum la suplimentele alimentare. 


Zeolit micronizat si activat Microlit 100 gr - producator Aghoras se recomanda pentru Detoxifiere si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Tuf zeolitic mineralizat (cu 83% clinoptilolit) - 100%. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social